Intra pe http://www.mypyramid.gov/ pentru sfaturi in privinta dietei. Si aici o sa vezi ca iti recomanda sa bei 2. 5-3 l apa. Poate ar fi bine acum, ca tot ii anotimpul, sa mananci 4-5 kg lebenita (pepene verde, harbuz sau cum ii mai zice), contine muuuulta apa si in acelasi timp este diuretic, ceea ce va ajuta sa eviti ceea ce ziceai (sa te umfli). :)
In plus, lebenita da jos burta.
Nu patesti nimic, eu beau si 4 l de apa pe zi si nu patesc nimic.Intr-adevar apa e foarte buna in curele de slabire si in cele de detoxifiere. E bine sa bei dimineata multa pe stomacul gol daca vrei sa slabesti Eu asa am reusit.
Păi și pe parcursul zilei mâncai ceva? Sau.
E foarte bine sa consumi 2 l de apa pe zi. In ceea ce priveste partea de slabire doar un regim caloric extrem da bine calculat te va ajuta.
Pe internet vei gasi cantitatea de calorii pentru fiecare aliment. Pregateste-ti regimul, respecta-l cu strictete si vei avea rezultate foarte bune!
Iti doresc succes!
NU te umfli. Si ar trebui sa bei min. 1, 5 l de apa zi tot timpul. Eu daca nu beau atat, ma ingras si slabesc la loc daca beau mai multa apa.
Din cate stiu eu, da, ajuta.stiam pe cineva care a inceput asa o "cura" cu apa si chiar a reusit sa slabeasca.am incercat si eu si am dat jos 5 kilograme, insa eu am redus putin si portiile de mancare. oricum, nu pierzi nimic daca incerci, mai ales ca apa nu poate rau, si 500 ml de apa pe zi e chiar putin.ar trebui sa bei mai multa(poti sa mai bei si cate o bere )
Da, este advearat numai ca acei 2 L nu se beau toti de-odata pentru ca exista riscul ca dupa aceea sa fii o fantana arteziana de.transpiratie
Fac voley iar profesorul meu mi-a spus toate lucrurile
Eu stiu ca apa plata cu lamaie te ajuta sa slabesti, pentru ca lamaia arde grasimile
Pai daca vrei sa slabesti, apa cat mai multa consumata are un rol destul de important in dieta, dar nu cred ca daca mananci chiar orice si la orice ora si fara nici un pic de sport, poti slabi!
Da,consumul de 8-10 cesti pe zi de apa ajuta la detoxifiere. E necesar dar nu si suficient. Uite aici un articol despre detoxifiere http://www.e-antioxidanti.ro/ShowArticle.aspx?ID=79
JustForLove întreabă: