| Amelia94 a întrebat:

Este adevarat ca laptele ajuta la cresterea in inaltime? Daca da, depinde cand este baut.sau ajuta oricum? As vrea sa stiu cine a crescut cu aceasta metoda. Multumesc pentru raspuns. Funda+voturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

De unde atat bucurie. Pai...la cat lapte beau eu, cred ca trebuia sa am peste 2 m. Nu e adevarat. Doar mit-uri. E adevarat ca e bogat in calciu si intaresc oasele.

| MG4Life a răspuns:

Nu e adevarat, crede-ma, laptele ajuta la dezvoltarea oaselor, le intareste si opreste cresterea lor, eu personal recomand exercitii fizice.

| wintage a răspuns:

Normal ca ajuta. Bineinteles intr-un stil de viata activ.E foarte benefic. Uita-te la piramida alimentelor.

| justtrust a răspuns:

E foarte bun are calciu si ajuta oasele
ex. eu am baut lapte de cand ma stiu nu rezist o saptamana fara lapte si nu am probleme cu oasele calciul dar sora mea nu e mare fan lapte si ea are lipsa de calciu si o problema la oase dar nu consuma desi medicul ia recomandat happy asa ca eu zic sa bei cat mai mult
si e foarte bun o cana inainte de a te culca sa fie usor caldut si putina scortisoara te linisteste si dormi mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,laptele nu grabeste cresterea in inaltime, dar asigura cantitatea necesara de calciu din organism si rezistenta oaselor. Daca-ti doresti sa stimulezi cresterea in inaltime, practica baschetul.Numai bine.

| Marwell a răspuns:

Eu am crescu prin exercitii crestere, in ultimele luni am adaugat 5 cm, uite exercitiile :
http://wp.me/P3hgwB-23