| alyalex011 a întrebat:

Este adevarat ca sperma contine multe vitamine, zinc si calciu si ca prin ejaculare acestea se pierd, intervenind oboseala, durerile de cap, etc.? Multumesc anticipat! :* Dau FUNDA celui mai bun raspuns si VOT pentru celelalte!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat. Sperma contine cantitati mici de fructoza si zinc, iar pierderile sunt semnificative daca ejaculezi de mai mult de 30 de ori intr-o zi. Cum nimeni nu poate face asta, nu exista nici o reactie adversa a ejacularilor.

3 răspunsuri:
| alyalex011 explică (pentru Brigaela):

Am inteles. Si inca ceva, ultima data cans m.am masturbat, am ejaculat foarte multa sperma. Dar e drept, ca m.am terminat dupa 30 minute. E vreo problema?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru alyalex011):

Nu e nici o problema. Iar 30 de minute este o durata normala pentru o masturbare.

Răspuns utilizator avertizat