| S3S3an a întrebat:

Este ceva anormal ca o fata sa aiba la picior marimea 35-36 la 13 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Draga,am 13 ani si port 37 uneori 38.

| positivity a răspuns:

Ce mai zici de mine că port la 15 ani, numărul 36?

| Crucified a răspuns:

Nu. Eu port 37 spre 38 şi tot 13 ani am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 13 ani purtam 37-38 si acum pot purta si 39 straight face laughing))

| Furculingură a răspuns:

Nu contează dacă e anormal sau nu. Ce o să faci, o să te operezi?
Fiecare cu fizionomia lui. Eu aveam la fel la 13 ani.

| Laura927 a răspuns:

Eu am 21 si port 35/6 asa ca nu te plange! un picior mai mic e mai frumos, zi mersi ca tu inca poti intra intr-un magazin de copii sa probezi incaltaminte!
Mie la 21 de ani cand trebuie sa imi cumpar adidasi trebuie sa incerc de la copii de aia cu scai, atunci sa vezi rusine!

| LenaleMinato a răspuns:

Eu am 14 si port 36.

| S3S3an explică (pentru Furculingură):

NU eu inteleg ca e normal dar toate fetele din clasa de la mina au marimea de la 37 - 41 si spun ca nu e normal

| S3S3an explică (pentru Laura927):

Intr-adevar un picior mic e mult mai frumos dar multi se mira ca,, WOW ce mic e. Eu cred ca femeia trebuie sa iaba piciorul mic nu GICANTIC cum au altele

| S3S3an explică (pentru positivity):

Nu zic nimic cred ca marimea pe care o ai e foarte normala

| wrath007 a răspuns:

Da,nu e nimic inneregula!

| alinaiuliana89 a răspuns:

Nu big grin e ok o sa iti mai creasca

| crazy125 a răspuns:

Nu este nimic anormal, nu toti ne dezvoltam la fel de mult happy.

| BuckDiich a răspuns (pentru S3S3an):

``Gigantic``? Serios? -_-. Depinde de inaltime si de cat de dezvoltata e persoana.Acum depinde si de parinti, daca parintii sunt inalti, si descendentii acestora vor fi mai inalti, si daca ai sa zicem 1, 73 la 13 ani, nu poti purta 35-36, exista cazuri,nu spun ca e anormal,doar ca e un fel de logica, marimea unui picior, ma rog, in cazul fetelor, eu am 12 ani si port 39-40 la 1, 70 inaltime.De ce femeia trebuie sa aiba piciorul mic? o.O, e o prostie, o femeie nu e mai draguta daca are piciorul mic. laughing e o chestie ce nu depinde de nimeni, asa te nasti asa ramai.