| eminescuhipiot a întrebat:

Este ceva in neregula cu mine daca beau apa putina? Efectiv nu mi-e sete! si beau cate-o gura de apa cu forta si simt ca ma baloneaza, ca ma umfla, ca imi vine inapoi.
As bea 0.5 l apa pe zi dar fortandu-ma ajung la 1l, tot putin mi se pare. Mentionez ca nu beau sucuri in loc de apa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dervbt a răspuns:

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este: pietre la rinichi, cancer la colon sau urinar si atacuri de cord. Daca bei 1 L pe zi n-ar trebui sa ai probleme, dar 1L nu mai putin, pentru ca in timp sunt sanse mari sa ajungi la ce ti-am scris mai sus. Alte chestii care ti se pot intampla: probabil vei manca mai mult, o sa imbatranesti mai repede, anumite dificultati in a slabi(depinde). Am o cunostinta de 30 ani care bea de cand se stie doar 1 L pe zi de lichide(atentie, lichide nu apa) si nu a avut probleme pana acum

2 răspunsuri:
| eminescuhipiot explică (pentru Dervbt):

Iti multumesc frumos, am grija la alimentatie, nu consum zahar, prajeli, faina alba, fac mult sport. Pur si simplu nu mi-e sete, voi incerca sa ajung la 1, 5 l, m-ai speriat cu cancerullaughing

| Dervbt a răspuns (pentru eminescuhipiot):

Nu trebuie sa te agiti, daca bei macar 1L pe zi e in regula. Faptul ca faci sport si ai grija la alimentatie scade sansele de a avea cancer etc, so you are good.