1.60 inaltime si 21 de kg, este anorexica. Trebuie sa aiba minim 45 de kg la inaltimea de 1.60.
Vai de capul meu, cum sa aiba 21 de kg la 1.60 inaltime? Sper c-ai gresit, poate 41, daca chiar sunt 21 ar trebui sa fie in spital, pentru ca-i poate ceda inima in orice clipa si muri. Persoana in cauza nu are parinti, nu are profesori, cum a ajuns asa? Sper sa fie doar un subiect de conversatie si nu un caz real.
Este real! si da este la spital in perfuzii! eu i-am spus ca este anorexica, dat ea se crede foarte grasa!
In ziua de azi asa ceva intalnim zilnic la fete.Cat timp la tv sunt persoane gen Bianca Dragusanu, Andreea Tonciu si multe altele o sa intalnim zilnic. Unele fete le considera *modele* in viata.O fata cum ai zis tu mai sus este anorexica si trebuie sa inceapa sa manance sa numai gandeasca ca este grasa.
Nu este grasa, este grav subponderala si, din cate spui, are o imagine mult distorsionata despre propriul corp.
Well, daca a ajuns la spital poate mai are o sansa, are nevoie si de tratament psihiatric si consiliere psihologica in primul rand. Problema e de fapt altundeva, ea o traduce prin "a fi grasa" dar originea este alta, aia ar trebui rezolvata in primul rand. Pacat, sa speram ca o sa fie bine...
Bună dacă ai chef să ne iei la mişto mai bine te duci să inveţi la limba română
Mario1996 întreabă: