| stargirlx a întrebat:

Este normal ca atunci cand fac abdomene sa imi "pocneasca " spatele? ma ridic si cand ma las jos aproape ating podeaua se aude ca si cum ar pocni oasele de la sira spinarii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amelya02 a răspuns:

Buna!

In primul rand sa stii ca am ceva idei despre asta.
Este normal sa-ti trosneasca spatele deoarece majoritatea adolescentilor au reumatismul sensibil. Daca crezi ca e ceva neinregula cu corpul tau, cel mai bine frecventezi un medic, dar iti spun eu ca nu este nimic grav. Succeshappy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e normal, incetezi activitatea.

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Esti stricat laughing)) ma eu cand faceam abdomene tot asa pateam "puscau" oasele de la spate apoi nu stiu daca e normal sau nu banuiesc ca daca inca traiesc inseamna ca nu e nimic grav laughing hai bafta cu abdomenelewinking

| Reek54 a răspuns:

Nu, nu ai calciu si magneziu in corp, incearca sa mananci cat mai multe lactate, branzeturi naturale, cereale (germeni de grau, ovaz), fructe, nuci, peste.

| stargirlx explică (pentru Reek54):

Beau lapte in fiecare seara cate 1 2 pahare de 200 ml

| ProCulturism a răspuns:

Buna!
Ma bucur ca faci abdomene, este foarte bine ca ai motivatia necesara pentru a incepe.
Uita aici un articol foarte bun despre abdomene: http://proculturism.com/exercitii/abdomene-patratele/
In limita datelor oferite de tine pot doar sa banuiesc cateve motive:
1.Nu esti incalzita! Inainte sa faci sport este de recomandat sa te incalzesti, cam ce faceai/faci la inceput orei de sport in generala sau in liceu.
2.Se poate ca noada spinarii/sira spinarii sa se loveasca de podea! Iti recomand sa faci abdomenele sub un covor, prosop sau un un burete de exercitii. Vezi sa nu il faci pe ceva prea moale sau pe pat pentru ca vei muncii prea putin!
Daca problema continua, vorbeste cu medicul de familie!
Succes!
http://proculturism.com/

| Reek54 a răspuns (pentru stargirlx):

Incearca sa bei dimineata sau la pranz. ca corpul tau sa'l asimileze pe intreaga durata a zilei, si degeaba bei. daca nu este lapte natural.

| Justmed a răspuns:

De fapt incearca sa faci incalzirea!