| Gabriello02 a întrebat:

Este normal sa ai erectie atunci cand esti invidios? Intreb deoarece mie mi se intampla atunci cand ma gandesc la barbati sexy si ma gandesc ce bine mi-ar sta sa fiu in pielea lor. Deci e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Si eu cand ma gandesc la unele fete patesc asta si mi se pare normal...big grin

| oanamari333 a răspuns:

Normal ca ii fiindca orcie fata are sentimentul! funda?

| AlexCucuCg a răspuns:

Nu mi se pare normal... Cred ca esti prea excitata ...Inteleg te exciti cand te gandesti dar sa ai erectie? Asta se numeste erectie prematura. Mai bine te duci la un medic tongue succes

| jokerul88 a răspuns:

Fiecare cu corpul lor

| Sacred75 a răspuns:

Nope, you are gay man...

| bobby90 a răspuns:

:O Cum mama dracul sa ma gandesc la Brad Pitt si sa se ridice nivelul?
Eu zic ca nu e normal. Cred ca e o latura putin GAY(fara sa te ofensez). Ai grija de "sanatatea ta"

| Gabriello02 explică (pentru oanamari333):

Sunt baiat.

| Gabriello02 explică (pentru AlexCucuCg):

Sunt baiat nu fata.

| Gabriello02 explică (pentru bobby90):

Eu zic ca nu sunt gay, cum am spus e invidie, doar ma gandesc cum ar fi viata privita prin ochi acelor barbati.

| Gabriello02 explică (pentru Sacred75):

Eu zic ca nu sunt gay, cum am spus e invidie, doar ma gandesc cum ar fi viata vazuta prin ochi acelor barbati.

| duku1998 a răspuns:

Frate fara suparare poate esti..............GAY