Eu beau lapte de când ma știu și n-am nici pe dracu) și laptele este cel mai bun și sănătos pentru sistemul imunitar și structura oaselor noastre are numai benefici sănătoase laptele chiar astăzi o să-mi iau să bea, n-am mai baut lapte de ceva timp...
Homo sapiens este omnivor! Asa suntem de minim 300000 de ani. Avem nevoie de carene, lapte, ouă si legume si fructe. Mongolii in perioada medievala erau mai inalti si mai dezvoltati fizic decat europenii, tocamai pentru ca ei consumau carne si lapte in mod regulat fata de europenii medievali.
Veganismul cui îi place frunzele, platanele, catus...O nebunie! cu Veganismul.
Eu sunt cu porcul frate, mușc din Porc și viu))
Rămâi la carne frate lasăi cu, plantele lor.
Ajunge o problemă într-adevăr, când abuzezi de carne și mănânci anapoda, te faci cât ușa, obezitate,... Da dacă mănânci și bei normal și cu măsură nu pățești nimic.
Orice consumam din magazine au un anumit grad de ingrediente cancerigene. Important e sa ai o alimentatie variata in general. In plus, cancerul se dezvolta in aproape toate cazurile, pe baza de suparari, stres si sedentarism. Asta e de fapt factorul declansator la cancer. Sunt oameni in lumea asta care fumeaza de 40-50 de ani si nu au nafura de cancer in ei. Multi oameni mananca foarte nesanatos si sunt supraponderali, altii chiar obezi si nu au nimic. Daca vrei sa ai o viata lipsita de boli in general, e de preferat sa duci o viata cat mai lipsita de griji cu putinta.
Sunt multi experti pe lumea asta... Trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, diversificata, cu legume, fructe, lactate, oua si carne. Nu te ingrijora din cauza laptelui sau a carnii. La un moment dat tot vei muri. Nimeni nu iese viu din lumea asta. Deci relaxeaza-te. Mananca si fii fericit.
Important sa consumi echilibrat din toate.
Daca stomacul tau agreează laptele, foarte bine, bea, ca este sursa de calciu.
Cancerul nu are legatura cu alimentația.Cum mai spune cineva si eu cred ca este un raspuns la stres.
Ideal sa se incerci sa gasesti liniste si echilibru chiar si atunci cand treci prin momente groaznice.
Nimeni nu traieste 1000 de ani, hai sa fim seriosi.
Sa dea sfaturi din astea unul care are 300 de ani si este activ.
Restul sunt baliverne.
Fiecare trebuie sa isi gaseasca alimentele cu care se simte bine, caci fiecare organism raspunde in felul sau, depinde de nevoi.
Multa sanatate,
Mario1996 întreabă: