5 zile e prea mult, 2-3 zile ar fi mai rezonabil. Nu e imposibil, de vreme ce exista oameni care tin post doar cu apa pentru 1-2-3 zile, insa ei au un stil de viata relativ echilibrat pentru asta. De vreme ce nu ai mai facut asta pana acum, ar fi mai indicat sa incerci doar cu o zi prima data. Si daca merge, sapt viitoare sau peste doua incearca cu 2 zile. Daca te iei si bei doar apa pentru 3-5 zile asa random, o sa iti intre organismul in soc
De metabolism nu am raspunsuri bune
Ah,eu sunt din visul tau frumos
Mersi de răspuns. Să fi iubita de cine vrei tu!
Eiii, nu e corect asa )) adica eu iti spun si tu imi dai replici? Lasa, lasa, sa fi tu iubit de cine vrei tu
Tu mi-ai spus odată eu de nenumărate ori hehe viața nu a fost nicicând corecta
N-ai cum sa ma prinzi :0 Dar serios la ce te refereai mai sus, ca m-ai facut curioasa )))))
Curioșii mor repede )
Ce mai contează? Nu uita, eu sunt băiatul viselor tale decizia e definitiva și irevocabilă!
Cine a decis asta? ) Nu cred ca te-am intalnit in vise pana acum :0
Poate daca mai comentezi mă vei întâlni în coșmaruri bobiță
Fi și tu unică și spune DA of of prea previzibilă lumea din ziua de azi
Ți am dat doar un mic de brain freeze atât, și uite cat o dam cu conversațiile până când ajungem in fata altarului
O sa fiu unica atunci si o sa spun nu cand ajungem in fata altarului )) nu-mi mai spune bobita ca ma iau si plang ) of of o sa incerc sa fiu mai imprevizibila pe viitor, numa pentru tine
O sa te fure clona mea înainte să spui NU, deci, don't think about it
Nu știam că ești așa de plăpândă my bad
Ce sweet! Numai pentru mine știam eu că sunt baiatu' viselor tale nu m-am înșelat
Nu te mai rețin. Ești o ființă simpatica, azi sunt și eu binedispus ( rar se întâmplă ) hug you
Of of si mie chiar imi placea sa vorbesc cu tine )
Bine te las sa te culci, daca tot te intitulezi "baiatul viselor mele" atunci ar fi corect sa ma visezi si tu la noapte )
Ma bucur ca esti binedispus, la mai multe zile ca astea! Kisses
Ne vom visa poate odată reciproc când ne vom contopi universurile la mine sau la tine deocamdată ai doar tu privilegiu asta
Sunt binedispus dar doar azi așa că mă poți căuta în altă viață de mâine
Și eu mă bucur că te bucuri pentru bucuria mea
Uite ce dulce erau tu și nu știam din ce vad tu ești bines mereu ceea ce e foarte tare! Becks, ce-i al tau e al tău Kiss you2
Lasa ca e ok si daca nu esti binedispus, mai pune maine o intrebare ca sa pot sa raspund, poate reusesc sa te binedispun
Nu sunt eu bine mereu, ti se pare doar
Doamne, sunt dulce? Fii si tu unic si spune ca sunt sarata of of prea previzibilă lumea din ziua de azi.
Poate mai binedispune in real life, garantez plăcere maxima promit!
Ești dulce, poate jos ești sărată si e nevoie de ceva dulce sa compensam
Poate te îndrăgostești beware ești doar pentru mine dulce pentru alții poți fi cat de sărată vrei tu.
Dumnezeu să te binecuvânteze Andra mă gândesc
Vai trebuie sa ma pregatesc emotional sa nu ma indragostesc mai mai
Hah, nu ma cheama Andra! )))) Pe asta nu ai nimerit-o. Dar e un nume frumos, poate mi-l schimb
Privindu-ma in ochi nu ai mai spune-o așa sarcastic [și ora] fain pseudonim puteai mai mult dar na.
Nu ești prostuță deloc ști să conversezi cu semi-zeii oricum te-o chema ești o fata faina!
Vai nu stiam ca esti semi-zeu, ce onoare pe capul meu :o
Asa usor e sa ma indragostesc de tine, trebuie doar sa te privesc in ochi? Dar atunci trebuie sa-si ascunda toti barbatii iubitele mai )
Sincer eu sunt chiar mandra de pseudonim, am stat 1 minut sa il gandesc ) nu prea ma interesa cum ma cheama pe TPU
Putem testa la faza cu privitul in ochi
Mai glumim și noi, dar mai in gluma mai in serios te-as pune pe o dunga așa nițel contează cine se afla in spatele pseudonimului și eu cred că se află un om fain puțin incomplet dar va fi complet când mă va avea pe mine tu ai stat 1 minut, mie îmi lua și 10 câteodată.
Era ceva daca ar fi fost așa nu cred că mai îmi pierdeam eu timpul pe o platformă unde se mai mulți mizantropi decât se prevede, bine și eu sunt unul dar cu juma' de norma
Nu te mai rețin că poate ti somnic scumpete. Peste 1 an cred că o să mai am vibe ca in seara asta sunt serios de regula nu știu ce ma apucat, poate tu ești de vina
Nu m-ai pune pe nicio dunga, sunt prea urata
Dar vad ca esti sigur pe tine, daca consideri ca ma completezi ))
Hai recunoaste ca ti-e somn, nu da vine pe mine spunand ca mie mi-e somn, eu stau si pana la 5 treaza ))) lasa ca daca te prind serios iti raspund cu 5 mesaje diferite la aceeasi intrebare ca sa nu stii care e raspunsul corect si sa te enervez )
Pai nu o sa mai pun, eu nu prea pun întrebări des acum nu trebuie sa fi și tu psihopata mno hmm oare ce probleme ai tu de stai până la ora asta trează? Ce îți macină suflețelul? De obicei nu îmi era dar azi sunt extenuat, am stat prea mult pe o banca la povesti, nu știam că da damage asta la insomnie ai nevoie de afecțiune e clar poate ești urâtă dar îți merge bine mintea, ești mai deschisa decât multe nu ai probleme la mansarda că altele care nu au curaj să spună nici de unde sunt respect!
Lasa ca pun eu intrebari atunci in speranta ca o sa raspunzi la ele Du-te in fiecare zi la intalniri si atunci o sa iti mai iasa din insomnii E bine ca esti extenuat, macar dormi mai bine.
Iar de afectiune, imi ofera cainele meu daca nu altcineva
1. Nu este riscant, dacă ești sănătos. Dar apoi revenirea la alimentația normală trebuie făcută treptat, căci altfel te îmbolnăvești. Dar poți încerca o zi da, și o zi nu, dacă ai voință. Așa este mai puțin periculos.
dobrin1019 întreabă: