Nu conservantii sunt de vina, ci faptul ca majoritatea este pescuit din zona radioactive. Acel FAO 61, 71, etc. de pe eticheta indica locul de provenienta si daca este unul sigur sau nu. Iar pestele sau fructele de mare, devin foarte toxice din cauza mercurului organic continut, atunci cand sunt consumate in exces pot aparea urmari destul de grave de la intoxicatia cu mercur
Este sănătos doar daca nu este din zone contaminate!
Dar dacă e, îți face destul de mult rău!
https://youtu.be/fAwRU86Wjmc?si=HbStx7GFsnXqmvoj
Pestele pe care-l prinzi singur poate fi mai poluat decat cel din conserva.
Pestele e efectiv are un co nservant in el adica un fel de ulei da eu creca nu mori
Ce pește în conserva e mai bun? Mai bine zis câteva feluri de pești mai ok?
Nu orice producaror face conserva pe masura gustului meu sau al tau.
Mie-mi plac conservele de macrou sau heringi in ulei, dar cel mai mult imi place conserva facuta de mine, in ulei.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: