| AlexDorinel a întrebat:

Este sanatos sa mananc 400ml de lapte cu 300mg de cereale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Sarrya a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai si de organismul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| AnastasiaK a răspuns:

Poate 300g laughing Sau iti pui o bucatica de cereala in tot laptele?

| Ineys a răspuns:

Intrebarea e cum poti manca atata.

| Sarrya a răspuns (pentru AlexDorinel):

Organismul are nevoie de lapte cat timp esti in crestere, deci este ok sa mananci asa, mai ales daca nu iti face rau la stomac sau daca nu ai intoleranta.

| Catrice a răspuns (pentru AnastasiaK):

300 mg =3 g.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Catrice):

Sunt convinsa ca asa e cand n-ai prea dat pe la scoala. Dar pentru noi, restul, astia de am trecut de clasa a 4-a pe merit, 1mg ramane egal cu 0. 001g.

| MagicOneT a răspuns:

Si eu mananc cam 0.5l de lapte cu cate cereale incap in castron si am 20 de ani laughing

În acest caz.
Luminăția, îți mulțumim pentru răspunsul oferit. Suntem mândri sa te a emis printre noi. Fără tine, poporul nostru nu ar fi supraviețuit foametei.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Nu este sanatos sa manaci cantitate dubla.
Maxim 150-200 ml lapte si 100mg de cereale.
Oricum, cerealele este bine sa le manaci foarte-foarte rar, ca nu-s prea sanatoase, in special cele din comert cu foarte mult zahar.

Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns (pentru AlexDorinel):

Atata timp cat esti slab si nu ai probleme cu greutatea, poti sa mananci cate cereale vrei. Daca vezi ca incepi sa te ingrasi, eu zic sa mai tai din ele.

| ViruseZ a răspuns:

Da

| AnastasiaK a răspuns (pentru Catrice):

Nu stiu cum te-ai trezit tu sa vorbesti la plural, in numele altora cand esti singurul/singura care a afirmat prostia aia.

Apropo, observ ca ai corectat, dar tot nu te-a ajutat matematica...
300mg=0.3g!

Îmi pare rău că sunt săracă și nu am avut bani de fondul clasei ca sa pot trece clasa!
Și succes pe mai departe în clasa a 5-a! Am auzit ca gimnaziul e mai greu decât clasele primare.