anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vreo diferenta intre tensiometrul (obisnuit) care se pune pe brate si tensiometru electronic care se pune la incheietura mainii sau alte tipuri de tensiometre (daca exista)?
Sunt interesat sa cumpar un tensiometru, care sa afiseze si bataiile inimii. Standard pretul de 115 lei e scump?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ambele iti arata si pulsul.
Ala de se pune pe brat cica ar fi mai precis.

| PsihologulMZlate a răspuns:

Tensiometrul original este cel cu stetoscop, unde cineva ascultă bătăile inimii tale și se uită pe manometru. Cel automat (electronic) este de două feluri. Cel de braț care are o precizie ceva mai bună și cel de încheietură care este mai portabil.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde ce iei. Cu ~120 RON ar trebui sa gasesti scula. Au fost in Kaufland acum ceva vreme Omron, excelente, la vreo 80 RON - in mod normal nu le gasesti sub 200. Vineaza un pic oferte si nu te arunca, se dau multe tepe cu tensiometre jalnice la peste 100-150 RON.

| Bizon95 a răspuns:

Eu am unul de incheietura, prapadit, am dat 50lei pe el
dupa care am imprumutat de la un prieten unul de 350lei
si am facut comparatie, dadeau valori diferite
insa dupa aia am gasit o pozitie in care cel de incheietura dadea cam aceleasi valori, pozitie diferita de cea standard (cu cotul pe o masa stand pe scaun, cu mana in fata la inaltimea inimii)

in locul tau m-as duce prin hypermarket-uri si as cauta promotii, apoi le-as verfica, cat de bune sunt, pe net (model urmat de cuvantul review, sau pareri daca nu stii engleza)

in marmacii promotiile sunt mai rare, dar INTOTDEAUNA produsele sunt mai scumpe (FFS, iau apa de gura de la marmacie, apoi merg in hypermarket, si acolo ACEEASI apa de gura de 3 ori mai ieftina crying)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

La Catena am vazut pe internet oferta 115 lei

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce model exact? Uite aici oferte intr-o veselie: https://www.evomag.ro/......tcrescator

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Mdea, am mai vazut si eu ceva oferte de alea cu 50 de lei, insa nu-s din Buc, si nu iau de pe net. Insa acum vad LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA :)) Eu credeam ca fiecare farmacie are aparat de vanzare
https://www.catenapascupas.ro/......a-mainii-2

| Nimeni10 a răspuns:

Iar te supăra ceasul?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iei de pe net... ce? Minteam mai devreme. Eu am un Microlife. Facut prin Elvetia sau pe-acolo, vreo 5 ani garantie. Luat de pe net, desigur. CARE E PROBLEMA DACA IEI DE PE NET? Te benoclezi la 2-3 chestii sa stii ca iei de la un magazin ok si cu asta-basta. Uite aici, si digital, si de brat: https://comenzi.farmaciatei.ro/......fe-p326490

| Andreeush a răspuns:

Cel ce se atașează pe braț e mai precis, cel electronic nu e așa de sigur.
Cât despre preț e ieftin la 115 lei, de obicei sunt mai scumpe.