| Bia125 a întrebat:

Este vreun psiholog pe aici?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita! Doctori, ingineri, avocati nu vei gasi pe acest site. Suntem cativa pensionari care neavand ce face mai raspundem pe aici.

| BB4Eva a răspuns:

Nu mai bine te duci la un cabinet certificat ca fiind REAL cu un doctor cu diploma decat sa intrebi pe acest site si probabil sa dai de nu-stiu-ce psihopati? Rusinea exista doar in mintea ta. E doar un sfat prietenesc. happy

| SweetTFresh a răspuns:

Buna, Bia! M-ai gasit.

| LoredanaS19 a răspuns:

In mod virtual, psihologi, doctori, sfatuitori, etc. suntem cu toţii de pe acest sitelaughing dar daca chiar ai o problema care trebuie cu adevarat rezolvata poti cauta un medic ( real) care te poate ajuta cu adevarat, noi insa putem doar sa te sfătuim, mai mult de atat nu putem face nici noihappy

| Bia125 explică (pentru BB4Eva):

Nu imi e rusine. Dar am nevoie de ajutor, urgent. M-am gandit sa merg la unul unde sunt, dar peste cateva zile ma mut.

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna! Nu suntem psihohologi de profesie dar unii stiim „știința sufletului"Eu 80 % te pot ajuta ca psiholog, cu mare placere si consolidare! big grin

| Andersen2k18 a răspuns:

Aici nu vei gasi, cauta neaparat un cabinet bun cu un psiholog specializat care sa te ajute.

| PăvălucăIustina a răspuns:

Aș fi încântă să te ajut

| peperonies a răspuns:

Da, pe un site cu media de varsta de 12 ani e full iti dai seama.

| CuriousStuff a răspuns:

Sunt cativa psihologi pe aici, la un moment dat unul din ei promova si un forum unde sunt vreo 5-6 psihologi care raspund destul de profesional la intrebarile adresate acolo. Asta e forumul:
http://psihoterapie.freeforums.org/index.php

Psihologi pe acest site sunt:
https://www.tpu.ro/utilizator/ababar -Cel care raspunde si pe acel forum.
https://www.tpu.ro/utilizator/abdjdq - Insa nu cred ca mai e activ pe site.

Probabil mai sunt vreo 2-3, imi pare rau ca ii omit.

Insa mai sunt si persoane dornice sa asculte si sa dea un sfat din propria experienta asa ca daca ai o problema poti sa o adresezi linsitita si aici.

| tehno125482 a răspuns (pentru Salontanul):

Eu nu sunt pensionar am 20 de ani

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru tehno125482):

Si esti psiholog?

Salontanul

Eu ma refeream la cei care avem ceva calificari pe aici. Restul sunt tineri care de multe ori nici sa scrie nu stiu dar sa mai dea raspunsuri. Exemplu: "De ce tiai sterge antivirusul?" se scrie "De ce ti-ai sterge antivirusul?".

Aa bine dar exprimate corect!

Salontanul

Eu m-am exprimat corect. Ce greseala gramaticala am facut? Tu ai gresit. Eu as fi scris "Aa! Bine! Dar exprima-te corect."

Frate eu nu vorbea de exprimare! ai zis;
Stai linistita! Doctori, ingineri, avocati nu vei gasi pe acest site. Suntem cativa pensionari care neavand ce face mai raspundem pe aici.
si eu am zis:
Eu nu sunt pensionar am 20 de ani.
bine deci tu ai gresit!

Salontanul

Lasa-ma! E prea greu pentru tine, atat sa intelegi cat sa si scrii.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Parintii tai te-au rugat vreodata sa fugi de acasa?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu incerca sa gandesti, ti-ai putea imprastia creierul!

Te rog frumos sa termini!

Salontanul

Continua sa scrii, poate ai sa spui si tu vreodata ceva interesant.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Papa sa iei tu. Eu am mancat mai devreme. Sau ai vrut sa scrii: pa, pa?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i asa ca iubesti natura, in ciuda ceea ce ti-a facut tie?

Întrebări similare