Te-ai gandit vreodata cat de usor pot ajunge microbii pe pielea ta in timpul pe care il petreci vorbind la telefon cu prietenele sau butonand la tastatura laptopului?
Astfel de instrumente de lucru sau socializare sunt pline de microbi, iar potrivit unui studiu realizat in SUA, un smartphone sau o tastatura pot gazdui cu pana la 18 ori mai multe bacterii decat butonul pe care apesi ca sa tragi apa la toaleta. Specialiștii recomanda curatarea periodica a telefonului mobil si a tastaturii calculatorului folosind produse antibacteriene si spalatul mainilor ori de cate ori acest lucru este posibil.
E adevarat, uneori suntem atat de ocupate si concentrate asupra activitatilor zilnice, incat un lucru banal, dar atat de important precum spalatul pe maini, este dat uitarii.
Este indicat sa va spalati pe maini inainte de masa, inainte de a folosi produse cosmetice si sa incercati sa nu va puneti mainile pe fata in timpul zilei.
Solutiile pe care le avem la dispozitie sunt nenumarate, ba mai mult, de acum, poti gasi in magazine cele mai noi produse din gama Gerovital, sapunurile spuma Gerovital Pure, fara parabeni, cu extract ECO-certificat de rodie si testate dermatologic, care vor fi cu siguranta pe placul tau. Ai de ales intre 4 variante: Antibacterian ce iti asigura protectie totala impotriva bacteriilor, Glycerin bogat in glicerina naturala, Sensitive conceput pentru pielea sensibila, uscata si predispusa iritatiilor si Nature cu extract de ceai verde.
Alege varianta preferata si bucura-te de prospetimea noii game Gerovital Pure!
DA Patru, 5 milioane de bacterii pe un picior, in gura vreo 100 de mii iar in urechi 700 de mii
Si ce daca. Este o reclama doar asa la farmec? Dati si funda?
Da.Sunt constient la ce bacterii ma incojoara.De asta ma feresc sa mananc cu mainele nespalate.
Da stiu! De aceea trebuie sa ne facem igiena mersonala foarte des. As vrea sa mai adaug inca ceva. Pulverizatoarele si gelurile acelea antibacteriane nu sunt chiar atat de bune deoarece distrug si bacterile bune.
Era mult mai bine daca cei care au scris articolul se adresau tuturor perosoanelor nu doar sexului feminin...
Degeaba te dai cu nu stiu ce crema antibacteriana, pentru ca si acel tub de crema pe care il atingi are mii de bacterii pe el .
Insumate, deja in contact cu corpul uman, sunt peste un milion. probabil si de-asta sunt vreun milion de firme care scot bani de pe spinarea acestui numar cu,, produse antibacteriene'' solutie pentru prevenirea bolilor: spala-te pe maini cat mai des, iar ca sa eviti problemele cauzate de stres, cumpara cat mai putine produse antibacteriene
sapun, sampon, gel de dus
de mai mult nu cred ca ai nevoie si nici nu cred ca a murit pana acum cineva pentru ca nu a cumparat n produse antibacteriene
adica am o bunica de 84 de ani si a trait bine mersi pana acum cu sapun si sampon... daca ajung pana acolo, apoi poate ma gandesc si la produse care sa imi lungeasca viata,, peste noapte''
Da,stiam si sunt constienta, dar daca cumpar produse antibacteriene nu ma ajta cu nimic, pentru ca oricum microbii sunt peste tot, si in cremele alea si pe tuburile lor, asa ca degeaba
Ma spal pe maini in fiecare zi.dar cu cat ma feresc mai mult, cu atat ma ataca mai mult. Cand eram mica, mica...bagam tot felul de chestii in gura, si traisc si in ziua de azi
Da sunt constient cate bacterii ma inconjoara aproximativ peste 20 de miliarde de bacterii
Adevarat,dar nu tii cont de cat de rezistent era organismul uman inainte si cat de slabit e acum din cauza poluarii, mancarurilor nesanatoase...
Pai aia nu mai e vina bacteriilor, ci a omului care nu stie sa se ingrijeasca... bacteriile doar isi fac datoria daca ii e teama ca i se slabeste sistemul imunitar, in loc sa stea sa numere virusurile ce-l inconjoara mai bine ar da iama la cateva fructe si legume pe zi. ca nu degeaba zicem noi ca un mar pe zi tine doctorul departe
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999.5 bacterii.
Din pacate, chiar daca vrei sa fii precaut si incerci pe cat posibil sa te feresti de ..bacterii si sa te speli pe maini cat mai des tot luam contact cu ele...
Xerol întreabă: