| qieiqpalz a întrebat:

Eu am lipsa de fier ..de vreo 4 luni tot iau tratament(fier iau) ..si nu ajuta la nimic ..Azi m-am ridicat din pat si cand am ajuns in bucatarie am ametit si am cazut jos efectiv nu mai puteam sta in picioare si am dat cu spatele de cuier si am ramas jos vreo 30 secunda fara sa vad nimic doar negru.
Doctorita de familie a zis ca nu mai imi da(mi-a zis indirect ), ce sa fac?
Daca eram pe strada si cadeam asa si lesinam?
sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lintea contine mult fier. Daca mananci zilnic timp de-o saptamana vei fi o.k.

4 răspunsuri:
| Cristine9595 a răspuns:

Ce fel de fier ei? Cand ti.ai facut sau repetat analizele de sànge?

| Budasu_Danny_1997 a răspuns:

Am pățit si eu fix ca tine. Si eram pe strada. E ceva gen: globulele albe iti mananca globulele roșii si de asta nu ai destule vitamine si fier. Eu am fost la spital si mi-au facut perfuzie cu fier si nu stiu ce vitamine. Eu am mai luat si TOTHEMA. Sunt niște fiole negre, cu fier, au gust destul de bun. Pui o fiolă într-un pahar si umpli restul cu apa. Se ia una pe zi. Ți le recomand. Sper ca te-am ajutat! Funda pls?

| qieiqpalz explică (pentru Budasu_Danny_1997):

Eu iau fier moale Ferogama si nu simt ca ma ajuta prea mult...acum 4 luni mi-am facut analizele si am lipsa fier

| qieiqpalz explică (pentru anonim_4396):

Mersi ca mi ai zis!