| Bionicle a întrebat:

Eu cand am fost la un restaurant pentru un angajament,unde m-au pus la incercare,a inceput sa ma doara spatele, si seful mi-a spus ca programul poate sa fie de la 08 dimineata pana la 12 seara.Iar eu am plecat de la 10 seara, fiindca ma omora spatele.Eu nu am sa pot sa lucrez daca o sa ma doara spatele pe nesteptate.Eu sunt si inalt. Daca nu m-ar fi durut spatele poate as fi stat si seara.Voi ce credeti? De ce imi apare durerea de spate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi la medicul de familie, poti avea o problema medicala. Dar poate fi si o problema legata de sedentarism. Daca nu esti obisnuit cu munca grea si stai multa vreme pe scaun, muschii spatelui se atrofiaza si apoi nu fac fata la pozitia in picioare

| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Du-te la un control..sa iti faci o radiografie la spate sa vezi ce ai si de ce te doare..si o sa-ti dea tratament.Nu mai sta asa ca durerea de spate este insuportabila si stiu din proprie experienta pentru ca si eu am probleme cu spatele. Oricum, nu ai voie sa cari greutati mari sau sa te fortezi prea tare pentru a nu inrautati durerea. Daca nu ti se potriveste locul de munca, schimba-l.fa ce este mai bine pentru sanatatea ta!