| qieiqpalz a întrebat:

Eu de ceva timp am inceput sa slabesc. Oare daca fac o pauza de vreo 4 zile si mananc mai multe chestii pe care nu le aveam voie, o sa ma ingras? Dupa o sa continui. O sa ma ingras sau doar imi va incetini procesul de slabit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Poti manca orice atata vreme cat nu depasesti doza zilnica recomandata de calorii, care la o persoana matura este intre 2000-2500, 2000 daca esti o persoana sedentara si 2500 daca esti o persoana mai activa.
Daca vei consuma 3000 calorii pe zi nu te va afecta prea tare insa nu fa excese! Incearca sa fii mai activ in zilele respective!

| qieiqpalz explică (pentru RB26DETT):

Mama..bine ba baieti mersi mult, Chiar pun de 2 ori mai mult daca ma las!?

| RB26DETT a răspuns (pentru qieiqpalz):

Depinde de cat timp tii cura si cat ai dat jos, de pus dublu nu cred ca pui dar daca ai dat maxim 5 kg jos le pui la loc destul de usor daca n-ai grija.

Am dat 15 kg jos

| RB26DETT a răspuns (pentru qieiqpalz):

Http://www.calculator.net/......lator.html
completezi cu valorile tale si iti spune cate calorii sa consumi pentru a te mentine, pentru a te ingrasa si cu cat, pentru a slabi si cu cat.

Folosesc mai fitnes pall

Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Sa nu fii in surplus de calorii, sa nu mananci multi carbohidrati si nu o sa te ingrasi.

| qieiqpalz explică:

My fitness pall*