| Radeas1 a întrebat:

Eu de fiecare data cand am fumat am fumat gresit (adica nu am tras in piept, si nici nu ma gandesc sa trag) pot face cancer sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| suMRed34 a răspuns:

Nu este cazul de cancer decat daca fumezi de mai mult de 5 ani, atunci ai putea sa te ingrijorezi. Sper ca te-am ajutat!

| ahaahaahaaha a răspuns:

Serios? La incput o sa ametesti daca tragi in piept prima saptamana...e ceva normal dar dupa aia daca te apuci.te obisnuiesti

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu conteaza unde tragi aerul. Atat timp cat stai in fumul de tutun sau fumezi o perioada indelungata esti predispus la cancer.

| oHarryo a răspuns:

Riscul de cancer e mare fie ca il tragi in piept sau doar in cavitatea bucala. Te sfatuiesc sa lasi acest obicei cat inca se poate. Succes!

| Radeas1 explică (pentru suMRed34):

Fumez de un an, dar doar o data la 3 saptamani, cam asa. Nu sunt fumator inrait si nici nu trag in piept.

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine nu mai fumezi.
Deoarece costă si mult si nu e nici folositor.