| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Eu foarte rar pot sa fiu atent și sa rețin ceva, nu sunt atent la conversații pentru ca sincer nu mi se par prea interesante sau îmi pierd interesul rapid pentru ele, întrerup foarte des oamenii fără sa ascult ce vor sa spună și obișnuiesc sa vorbesc eu și când vorbesc, o fac foarte repede în sensul că alte persoane nu prea pot tine pasul cu ceea ce spun! De asemenea când sunt mai multe persoane intr-o camera și chiar dacă vorbeste o singura persoana nu imi dau seama niciodată despre ce vorbesc și nu țin pasul cu ce vor sa spună, motiv pentru care eu la scoala niciodată nu am fost bun și nu am putut retine nimic! Ce ar putea cauza asta si mai important se poate rezolva și cum se poate rezolva! Adică ce trebuie sa fac sa nu se mai întâmple asta și sa fiu normal și sa țin pasul cu ce spun alții și la ce se refera?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Animeforlifee9921 a răspuns:

Din pacate, sunt semne de ADHD.

| SteauaFermecata402 a răspuns:

Cel mai probabil adhd, și eu sunt la fel