Bere fara alcool, desi nu are alcool, va da impresia ca are, sau sampanie pentru copii.
Cred totusi ca e mai sanatos sa dormiti 2-3 ore la amiaza (raspuns superficial).
Incercati cu Coca Cola. Dar nu veti rezista mai mult de 2-3 zile. Dupa aceea veti fi atat de obosite incat n-o sa va mai bucurati de tabara. Oboseala asta e mai rea deca o boala.
Hmmmmmm sa nu fie periculos
Coca-Cola(mai putin periculoasa)
Si eu am fost in tabara si la fel, dar nu puteam si fara sa bem ceva, si nu aveam nici tv!
Mai, mai... micute fete frumoase... distractia e in toi in tabara asa ca nu cred ca v-ar trebui bauturi energizante daca aveti ce face ...la varsta voastra energizantele sunt cu dus intors ...asa ca mai usurel; puteti bea pepsi daca vreti sa stati mai mult la taclale... Ce n-as da si eu sa mai plec intr-o tabara! Distractie placuta.
Doamna noastra se culca la o11, si atunci trebuia sa dam stingerea, dar ce, eram prosti sa ne clcam la 11?! Si din pacate camera noastra era chiar langa profa, si daca ne auzea batea in perete sa ne culcam. Chiar daca majoritatea nu ne cunosteam(cei mai mari aveau 16 ani)veneam cu totii in cea mai indepartata camera de profa, si statea inghesuiti ca sardinele
In timpul zilei presupun ca veti vizita manastiri, locuri istorice, veti merge la un picnic, poate veti vizita chiar si centre comerciale. Veti vrea sa va distrati, sa cascati ochii peste tot si nu trebuie sa fiti obosite. Vreti sa alergati, sa va jucati diferite jocuri, sa vorbiti, sa fiti atente la ce vedeti si la ce va spun profesorii.Nu puteti sa fiti obosite.Va veti distra destul in timpul zilei, de ce sa o faceti si in timpul nopti? Daca v-ati trezi mai tarziu ar fi ok, nu foarte tarziu, dar destul de tarziu dar nu va treziti tarziu si trebuie sa pastrati energia asta pentru o noua zi.
Sa stati pana tarziu se practica la diferite petreceri.Eu spun, ca inainte de tabara sa dati o petrecere in pijama ca intre prietene la cineva acasa daca vreti sa va distrati asa ca intre prietene insa sa fie inainte cu cateva zile caci trebuie sa va odihniti pana vine tabara.
In plus veti avea timp sa beti racoritoare si cola in timpul zilei.(cand ati spus sa beti, ma gandesc ca v-ati gandit la niste bauturi racoritoare sau energizante, nu la alcooladica, aveti doar 13 ani!)
Deci aceasta ar fi cea mai buna alegere!
P. S.:In timpul zilei nu exagerati cu bauturile carbogazoase ca va pot face rau.
Distractie placuta!
Succes!
XoXo!
Sa nu beti energizante ca va poate da o stare foarte nasoala. S-a intamplat unuia care a baut energizant sa adoarma in timp ce sughita ...adica adormea si se trezea brusc...se repeta de multe ori, nu putea sa stea in picioare, nici sa vorbeasca.Nici Cola nu e extraordinara.
Incearca o bere fara alchool, sucuri(Prigat-mai mult fruct mai multa energie ), dar nu cred ca va vine somnul daca va uitati la filme horror...atata timp cat va distrati impreuna sigur nu va vine somnul...la 13 ani in tabere pe la 1 noapte ieseam afara sa jucam fotbal/volei si stateam pana la 5 si nu ne lua somnul.
Ce dragut "Si am pus intrebarea asta la sanatate deoarece nu vreau sa ne faca rau".
Apa.
Asultati-ma cu atentie. incercati sa va tineti treze una pe alta si in nici un caz sa beti energizante nu va puteti da seama cat de periculoase sunt, stiu concret cazuri cand cei care au baut energizante au murit! Va rog sa fiti f. atente ce beti si ce faceti! Puteti sa beti orice daca organismul e obosit nu are efect nimic, asa ca mai bine va distrati cat puteti si incercati totusi sa dormiti 2 ore macar ...astfel va va fi rau si va stricati toata perioada cat stati in tabara! Distractie placuta si aveti grija de viata voastra cei dragi va asteapta acasa!
Nu e bine sa beai cofeina sau alt ceva pentru ca strica sanatatea eu tot am 13 ani si tot nu beau nu trebuie. nu trebuie nimic sa bieti/
Deeaandreea9156 întreabă: