Nu vreau sa fiu nesimțit însă ai scris în lacrimi, cu durere, însă fără nici o direcție
Ea e troll cred se plânge tot timpul. Ce dacă te refuza unul? Sa vezi după mersul la psihiatru ce se vaita
Daca era troll nu revenea cu aceiasi problema. In plus ce legatura are problemele ei cu tine? Daca vrei atentie si sa te plangi fa-o fara a lua in deradere problemele altora. Este clar ca asta este motivul acestei postari/"intrebari".
Perioadele lungi fara somn pot avea efecte extrem de negative asupra noastra si pot produce afectiuni ireversibile asa ca este normal sa se agite din cauza acestei probleme.
Nu rad omule, dar exagerează grav de tot. Nu se moare din insomnie. Eu nu știu când am dormit cât de cât, nu mint. În ultima luna ma refer. Voiam sa vada și ea. Câte sfaturi i-am dat? Nu a folosit, mai bine nu mai ii spuneam.
Sa se duca la biserica, sa se spovedeasca, sa se lepede de satana, sa faca o festanie ca poate e un necurat pe capul ei ..degeaba te duci la psihologi, psihiatri, la doctori daca nu te duci si pe la biserica.
Pai e grav ca nu poate dormi cineva! Apare oboseala, rau general si nu e bine deloc. Si fiecare percepe asta diferit, nu poti generaliza, tu poate rezisti mai bine, ea nu.
Unii se dramatizeaza mai repede si mai mult, altii mai greu si mai putin, suntem oameni diferiti.
Deci nu compara cu tine, ca e irelevant, suntem oameni diferiti cum suportam anumite chestii.
Deci o inteleg foarte bine pe fata aia.
Ptr insomnie fie se trateaza cauza, o depresie, anxietate sau ce o fi, ori se elimine efectul cu una din variante:
1 - 50 mg Seroquell seara
2 - 50 mg Trittico seara
3 - jumate de pastila de 30 mg de mizarten seara
Si asta stiu de la un medic psihiatru de pe FB, nu zic de la mine.
Nu trebuie neaparat sa vezi iadu ca sa vezi raiu de acasa, eu il stiu raiu de acasa fara sa fi vazut iadu, ca sunt constient de ce am. Stiu ca sanatatea e totul in viata, orice om stie si sanatos fiind.
Ba se poate si muri de insomnie daca omul ala e mai sensibil si nu doarme foarte mult timp, cedeaza organismul mai rapid! Nu e de glumit.
Se poate muri pentru ca organismul sleit si obosit nu mai rezista si poate ceda inima in primul rand.
El face greseala de a compara cazul ei cu, cazul lui, i-am explicat ca nu suporta comparatie, dat fiind ca fiecare corp are pragul lui de suportabilitate, rezistenta, nu inseamna ca daca eu n-am dormit o luna si n-am mare lucru, si ea trebuie sa fie la fel.
Evident ca de la insomnie poti si muri, si avea afectiuni ireversibile.
Fiecare considerat ca problemele lui sunt mai mari decât ale altora pentru ca le trăiesc ei, asa ca nu prea putem sa judecam pe nimeni.
Mai bine ignori ce te deranjează.
Eu is vai de mine si unii zic ca rad de altii... asta e romanul
MihaelaPetreus întreabă:
ionutandrei2003 întreabă: