În timp ce stai la prietenul tau, si lucrezi, poti sa strangi bani ca în caz de orice sa poți sa ti iei o chirie si sa stai singura. Sau sa stai cu cineva în chirie, sa platesti mai puțin. Poate chiar gasesti undeva unde nu trebuie sa platesti, doar sa întreții locuinta.
Nu cred ca ai avea alta solutie odata ce spui ca nu vrei sa te întorci la situatia din familia ta.
Am trecut si eu prin lucruri asemanatoare in mare parte. Ce am facut? Am invatat si am muncit.Am mers la facultate ( asta iti rezolva problema locului in care stai ca poti sta la camin si nici nu platesti ca esti caz social). In plus iti asigura si alte oportunitati in viata.
Ce iti recomand...ai doua variante.
Ori te bagi la o facultate si in paralel muncesti ca sa evoluezi pe ambele planuri
ori pleci din tara si tragi tare cativa ani.
Da, este obositor si chinuitor, dar toti trecem prin asta mai mult sau mai putin. Am avut in perioada facultatii momente in care nu aveam nici ce sa mananc dar am progresat si acum sunt bine. Trebuie sa limitezi cheltuielile pe cat posibil si sa incerci sa evoluezi pe plan profesional.
Repet, e vorba de suferinta poate cativa ani, dar doar asa te poti ridica.
Chestia e ca când e vorba doar de oboseală mai simplă ci e o slăbiciune din aia ca la anemie. Gen mă lasă picioarele. Și și aici unde lucrez îți nevoit să iau pauză mai lungi ca să pot face treaba. Și pauzele astea în afară de pauză de masă?
La partea cu facultatea oare aș face față? Problema e că eu am un retard ușor și mă chinui cu învățarea. In scris mi e mai ok dar în vorbire mă chinui urât rău de tot. Înțeleg mai mult din imagini decât din cuvinte sau teorie. Și el scris recitesc de fiecare dată și folosesc o aplicație de mi corectează Dacă mai greșesc în scris?
Am șansa cu ce am să învăț cu ce am sa termin o facultate?
Tu n ai înțeles deloc. Problema e că chiar dacă mă întorc tot voi fi dat afară din casă și tot în strada ajung deci ce fac?