Daca la mai multe farmacii ai primit raspuns ca nu se mai produce inseamna ca asa este, doamnele de acolo stiu mai bine decat noi, pentru ca ele lucreaza cu distribuitori si producatori de medicamente zilnic, deci iau 'pulsul pietii '.
Deoarece Emetostop (clorhidrat de meclozina) la baza este un antihistaminic, asta inseamna ca poti incerca cam orice medicament din aceasta clasa, si slava domnului sunt o multime, evident fiecare are o alta substanta activa, dar cu siguranta ajuta si la raul de miscare
Iti dau cateva denumiri comerciale sau substante active ale lor :
Dimenhidrina, Ciclizina, Meclizina, Prometazina, Emetix, Cocculine, Metoclopramid etc
Emetix la mine functioneaza.Se ia cu jumate de ora de calatorie, iar efectul tine 6 ore. Apooi iei din nou.Pot fi atat inghitite, cat si supte.
Da., probabil că nu se mai produce... Dar oricum, un înlocuitor trebuia să îmi spună. Dar.
De metoclopramid și cocculine, știam.
De restul, nu am auzit Dar o să mă mai uit să mă "documentez" să văd care e mai ok.
Cocculine, oricum luam, dar nu e atât de "bun" încât sa ma ajute sa nu vomit.
Emetix sincer nu am încercat..., dar am încercat sa îl țin așa ( să nu îl inghitesc), și mi se pare ca are un gust ciudat... O să văd dacă îl inghit cum e... Dar dacă nu mă înșel are un gust ciudat fiindcă este natural sau are ceva substanțe naturale...
Iar metoclipramid, ajută într un fel. Depinde și de fiecare organism.
Mulțumesc de răspuns! O să mai întreb pe la farmacii să văd ce mi se recomanda...
Nu am încercat sa vad dacă îmi folosește, însă știu ca se pot ține în gura ( fără sa fie înghițite), dar când am facut asta, am observat ca are un gust cam ciudat și nu prea mi-a plăcut...
O sa vad dacă îl inghit..., poate folosește...
Exista inlocuitor in Franta, se numeste Agyrax, are aceeasi compozitie ca si Emetostop.Eu l-am cumparat online dar e cam scump transportul.
Si eu am rau de masina si este singura substanta care ma ajuta.
Am înțeles. Și ți a trebuit ceva rețeta sau ceva? L ai putut comanda online în România? Îmi poți da te rog un link? Sa vad... și eu...
Am găsit și eu medicamentul pe o farmacie online din Franța. Și din ce am observat, livrarea este 6 euro sau ceva de genul și se poate Comanda și în România. Însă dacă îl comand nu o să fie problemă sau ceva de genul la vamă?
Uite link ul. Sa îmi spui te rog dacă asta este site ul de pe care ai comandat... Mai sunt destule site uri...
https://moncoinsante.com/......88383.html
Salut! Pana la urma ai reusit sa comanzi acest medicament? Sau ai gasit un alt inlocuitor pentru Emetostop?
Bună. Am găsit un înlocuitor, l am comandat din Franța. Momentan nu l am încercat sa vad cum e, dar peste câteva zile... E cel din linkul lăsat mai sus...
Despre Agyrax este vorba? Dacă da, cum ai procedat cu livrarea și modul de plată? Se poate face plata direct la curier atunci când vine coletul? De asemenea, aș fi curioasă și de un feedback după ce folosești acest medicament. Îți mulțumesc pentru răspunsuri și scuză-mă dacă am deranjat!?
Da, despre agyrax este vorba. Păi am plătit dorect cu cardul la ei pe site, la farmacia aia a lor ( https://moncoinsante.com/......88383.html ), și în max 3-4 zile a și venit. Deci nu durează mult pana vine. A venit cu DHL. De plătit la curier nu se poate cel mai probabil. Doar cu cardul pe site. Dar e în regulă, cel puțin la mine a fost.
Voi reveni cu un feedback după ce îl folosesc...
Și cum vă e după ele? Și eu am o amețeală de mic copil și doar cu emetostop îmi reveneam! Ati luat își face treaba?!
Nu am luat momentan, dar urmează saptamana viitoare pentru că voi călători. Chiar dacă voi merge cu trenul unde știu ca nu îmi este rău, voi lua preventiv.
Voi reveni cu un feedback.
Am luat ce am cumpărat ( agyrax ) dar mie nu mi-a folosit. Tot mi-a fost rău. Chiar dacă am călătorit cu trenul.
Am mai avut o pastilă de emetostop, am luat și de aia dar degeaba. Tot mi-a fost rău dar în orice caz am fost mai ok ( la întoarcere ).
La plecare mi-a fost destul de rău.
Am luat agyrax când a trebuit sa călătoresc în perioada asta...
La plecare am luat agyrax, dar tot mi-a fost rău. Am avut inclusiv o stare de greață, am și vomitat. Deși nu trebuia să am cu medicamentul asta...
La întoarcere am mai avut o pastilă de emetostop. Dar tot mi-a fost rău, nu am vomitat dar... Mi a fost puțin rău.
Chestia e că agyrax e de 25mg.
Emetostopul 30mg.
E o diferență. Sau poate ca să aibă efect agyrax, trebuie luat 2 pastile. Ca sa aibă efect.
Am călătorit cu trenul și de obicei mie nu îmi e rău pe tren. Dar de data asta a fost cam nasol. în sensul că mi-a fost rău...
Pe mașina, autocar etc nici nu mai zic.
R0XANNE întreabă:
danielleinad00 întreabă: