| DatMikassa a întrebat:

Exista pastile de dormit fara efecte secundare? Nu prea mai dorm noaptea in ultimul timp asa ca m-am gandit sa apelez la niste pastile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Consuma ceai de tei cu miere si vei vedea ca va avea efect
O zi frumoasa sa aihappy

| ombladon a răspuns:

Nu exista pastile care sa faca doar bine.Fa sport, sau munceste si sa vezi ce repede adormi...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU există "pastile de dormit" ( somnifere ) fără reacţii adverse - totuşi, apariţia acestora diferă de la persoană la persoană...

De asemenea, aceste medicamente NECESITĂ Reţetă/prescripţie medicală!
Deci, NU le poţi obţine fără un consult medical.

Preferabil să foloseşti diverse produse pe bază de plante - acestea se pot cumpăra fără Reţetă de la farmacii sau magazine naturiste :)

Toate cele bune.

Sărbători Fericite!

http://i.imgur.com/t0pIB.jpg

| Danzell a răspuns:

Cea mai buna pastila este sportul. da cu lopata prin curte, alearga prin parc,

in principal gaseste alta activitate care nu implica sa stai in pat, pe scaun, la calculator etc.

| VisionsofaGod a răspuns:

Titanii nu te lasa sa dormi noaptea? Vorbeste cu Eren, poate te ajuta el!

| DatMikassa explică (pentru VisionsofaGod):

I see what you did there.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru DatMikassa):

Such see much there very wow.

| DarkNight123 a răspuns:

Nu iti recomand si eu am avut probleme cu somnul si mai am cateodata in vacante cel mai mult pentru ca ma culc numai pe la 5-6 nu iti recomand pastilele pentru ca iti dau peste cap sistemul imunitar iti recomand sa faci un dus inainte de somn sa bei un ceai fierbinte sa citesti o carte. sau daca nu merg chestile astea incearca sa stai o zi intreaga fara sa dormi ai sa vezi ca in urmatoarea ai sa adormi pana la urma fie ca vrei fie ca nulaughing