| Anonim202490 a întrebat:

Exista vreo metoda sa nu te mai inalti sau sa scazi din inaltime? Urasc ca sunt inalta, am 1 75 si ma simt de 2 metri. Faptul ca iubitul meu e cu 2 cm mai scund sau par eu mai inalta ma face sa ma urasc si mai tare, pe mine nu ma prea intereseaza diferenta asta insesizabila dar pe el super mult si ma face si pe mine sa imi urasc inaltimea.Nu vreau sa renunt la el si nici el la mine,dar mereu avem aceleași discurii,cand e totul bine intre noi apare problema asta ca sunt eu nu stiu cum, de parca eu imi aleg inaltimea. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ellie2emma a răspuns:

Problema cu înălțimea ar fi trebuit să fie ultima problemă. Cunosc cupluri de oameni destul de cunoscuți la nivel internațional în care femeia este mai înaltă și nu cu 2cm, chiar și mai mult. Ceea ce înțeleg eu e ca el are probleme cu încrederea în sine, Ptc dacă ar fi avut încredere nu ar fi mai adus subiectul ăsta în discuție așa de des de parcă ar fi vina ta. Problema e la el nu la tine. Dacă te iubește ar trebui să te iubească oricum. Ar trebui să învețe să se iubească așa cum e… și tu la fel. fetele înalte sunt frumoase, mi se pare ceva atrăgător. Dacă își rezolvă problema cu încrederea e bine, dacă nu, nu e bine să rămâi într-o relația în care el practic dă vina pe tine ca ești înaltă. E ireal.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca esti ciudata rau, fiindca frumusetea in lumea modei incepe de la 1.72 in SUS!
Am 1.74m si imi pare rau ca nu sunt mai inalta... avand avataje pe care nici nu le banuiesti.
Schimba-ti iubitul si nu te mai uita dupa pitici, ia-ti un barbat adevarat, mai inalt cu cel putin 10-15cm ca tine, ca nu mergi cocosata toata viata.
Unde mai pui ca astia care-s mici de statura au si complexe de inferioritate si devin rai si manipulatori.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Nu prea mai am timp să scriu răspunsuri în stil de romane, deoarece vreau să fac puțin de nani și eu...

Dar vă pot spune doar atât: Sunteți frumoasă!

Și vă mai pot spune că,, iubitul,, dvs. este un dobitoc!

Știu că pare un răspuns de comunist, dar credeți mă că nu este...

Sper că v-am ajutat!
Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă nu există nici o problemă între voi, de ce trebuie să creezi una?