Rujeola,varicela se poate transmite pe cale aerogena(stranut, tuse), atunci cand esti in contact cu persoana bolnava.Aceste boli pot fi prevenite cu ajutorul vaccinurilor.
Nu e adevarat vaccinurile creeaza anti-corpi si forma de boala care o faci e mai usoara decat cea normala eu mi-am facut vaccin si dupa o saptamana am facut pojat, si m-am dus la doctor si l-am luat de guler si mi-a explicat cum sta situatia.
Dupa vaccin poate fi un caz din1000 posibil sa faca boala.Vaccinul a fost facut superficial. Unde ai fost vaccinat ai fost sigur ca a fost injectata toata cantitatea vaccinului?
Mi-am facut la doctorul de familie care e de fapt si nasa mea si nu cred ca facea din astea acum e bine ca am facut toate formele de boala
Atunci esti unul din cei 1000, linistit ca ai facut si vaccin si boala.De obicei la cei dragi si apropiati se intampa; cu cat vrei sa-i protejezi mai mult cu atat e mai prost.Cu luatul de guler, mai incet, pentru ca eu cred ca nasa ta iti vrea tot binele din lume.
Vorba vine ca am luat-o de guler m-am dus la ea si i-am zis ce dracu mi-ai facut si vaccin si am facut si boala ce inseamna asta
AvalohAlyn întreabă: