| RaVuL a întrebat:

Exista vreun remediu pentru inlaturarea semnelor de mama?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Alyceee a răspuns:

Si o traducere, te rugaaaam!? big grin

| boogdan91 a răspuns:

Sa inteleg ca te referi la semnele pe care le-ai mostenit de la mama ta?! Toti ne-am nascut cu un semn pe care il are si unul din parinti, in cele mai multe cazuri alunite, nu inteleg de ce vrei sa inlaturi aceste semne dar nu cred ca ai cum, in caz de operatie ai putea sa dai in vreo prostie de boala.

| eandopuncttk a răspuns:

Wtf ?

| RaVuL explică (pentru eandopuncttk):

Ce wtf? nu ai mai auzit de asa ceva?
Am intrebat doar!
asa ciudate sunt niste persoane de aici

| AlexxoDany a răspuns:

Chiar nu inteleg de ce ai vrea sa scapi de acest semn. Daca tot ai unu pastreaza'l acolo.

| User26 a răspuns:

Bunahappy
Te dezamagesc, dar nu ai cum sa scapi de ele.happy
Sunt un fel de "mostenire".batting eyelashes

| 45tibi a răspuns:

Si eu am un semn din nastere pe abdomen o pata de 2 cm un pic mai inchisa la culoare decat restul pielii dar nu ma deranjeaza e chiar simpatica, le spun la fete ca sunt dalmatian!

| Albescu_Silviu-Claudiu_1987 a răspuns:

Inlatura mama, pentru a nu-ti mai face semne...

| yellowalien a răspuns:

Te referi la semnele acelea rosii din nastere? Da, exista un fel de vaccin, am citit acum vreun an intr-un ziar despre el.
http://www.eva.ro/......23467.html
Mai cauta pe internet si alte informatii.

Întrebări similare