| Sorina45677 a întrebat:

Fata mea are 6 ani este puţin racita am fost cu ea la doctor a primit tratament dar nu vrea sa ia nici siropul şi nici sa îi pun supozitor pentru febra nu ma lasa plange asa a zis pediatrul sa fac.Ce aş putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intorceti-va la pediatru si intrebati-l pe el, cu siguranta va va arata ce sa-i faceti copilului.

| Sorina45677 explică:

Nu o să îi dau lui niciodata fata dupa divorţa ramas la mine de 5 ani sunt divorţata de el de fata are 6 ani am ceescuto singura ataţia ani el nu e tata nu a platit pensia alimentara pentru fata nici sa o vada nu a venit atatia ani.Si i-am dat medicamentele pana la urma dar cand am vazut ca plange am lasat-o pentru ca nu pot sa o vad ca plange

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sorina45677):

Daca el deschide actiune judecatoreasca si demonstreaza ca tu nu esti capabila sa judeci si nici sa ai grija de fetita cand este bolnava, nefiind in stare sa-i dai nici un medicament sau sa-i pui un supozitor, judecatorul poate decide in favoarea tatalui.