Daca tratamentul prescris de medic este pe baza de hormoni, este posibil sa te fi ingrasat de la el. Orice interventie asupra sistemului hormonal are si consecinte: ingrasarea, cresterea parului pe maini, pe fata (mustata).
Hei elena:*! Mie mi s-a intamplat sa nu imi vina 3 luni dar nu 5. Da, este normal ca te-ai ingrasat si ca ti-au aparut cosuri pe fata. E bine sa te duci la ginecolog. Probabil s-a intamplat ceva de a intarziat atat de mult. Bafta!
Buna.Daca eesti la prima sau a doua menstruatie nu-ti face griji! Sunt fetela care nu le-a venit timp de 1 an.Iti apar cosuri pe fata din cauza varstei.Nu trebuie sa urmezi nici un tratament.corpul tau e inca in dezvoltare.Nu iti face probleme.o sa vina ea.doar asteapta.
5 luni este mult si nu ai mentionat nimic despre relatiile sexuale. Dar cel mai bine va stii ginecologul.
I s-a intamplat asta unei prietene si dupa un test de sarcina a aflat ca e insarcinata. Daca nu e asta atunci nu stiu ce este.
Si mie mi-au aparut cosuri nu-i nmc iti vor trece dar nu le stoarce ca mai rau o sa iti apara si daca nu ti-a vnt o sa iti vina depinde de organism