| LoVance0000 a întrebat:

Fetelor! Am o "problema" aceea ca simt atata lubrifiant de la corpul meu prea in exces in zona intima! Este cand ai senzatia ca ti a venit ciclul...ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Sunt unele fete(gen 1 la 10.000), care se excita foarte usor prin atingeri accidentale si neintentionate in jurul zonei intime, este posibil sa fie asta. Cel mai bine mergi la ginecolog si sunt sigur ca iti va da un raspuns clar si corect.

| deadhoe a răspuns (pentru Frank51):

Ba omule nu curge chestia aia doar de la excitatie. straight face Incultilor. Nu mai comenta aiurea doar pentru puncte.

| Frank51 a răspuns (pentru deadhoe):

Frumos limbaj. E posibil sa ai dreptate, dar ceea ce crezi tu in mintea ta ca e imposibil de fapt poate fi posibil, deci n-ar trebui sa judeci un raspuns dat din pur ajutor. Arunca o privire la raspunsurile mele daca dau aiurea.

| Frank51 a răspuns:

Ok, am sa consider ca ai o zi mai nasoala. Eu vorbesc de o conditie reala si 100% dovedita(informeaza-te ca ai de unde), de care sufera unele dintre femei. Daca tu nu poti intelege ce spun ce vrei sa fac? In scris ti-am dat, mai mult n-am cum.