Daca ai luat de acpul tau, du-te urgent la medicul de fam, >>> trimitere la ginecolog, care va analiza ce ti se potriveste cel mai bine!, pentru ca fiecare organism reactioneaza altfel, la aceleasi pastile! NU E DE JOACA CU ASTEA< NU SE IAU "DUPA URECHE"!>>.
Asa si ti-ai facut ceva analize sau s-a uitat dr. la tine de dupa usa si dupa aia ti-a dat Yasmine? Ca eu m-am ales cu o hepatita dupa ce le-am luat 2 ani, aveam niste transaminaze cat casa.Deci, pune mana si la vreo sase luni fa-ti testele hepatice ...si fii atenta la orice schimbare. Citeste cu atentie prospectul si daca vezi ca ceva "nu-ti prieste" mergi la medic!
Am luat yasmin, m-am impacat bine cu ele vreo 4 luni apoi 2 luni nu mi-a mers bine (scurgeri ciudate, nu au fost compatibile cu mine). Am renuntat la ele acum iau Mercilon (dozele hormonale sunt mai mici). Doctorul mi-a spus sa vin dupa 3 luni la un control pentru a vedea daca totul este in ordine.
De la yasmin, tenul mi s-a infrumusetat, sanii au crescut (pentru ca atunci cand iei anticonceptionale retii apa, asta e motivul), dureri nu mai aveam, am avut putine greturi la inceput. nu m-am ingrasat, nici slabit.
Link ajutator:
http://www.anticonceptionale.info/