| Ioana74ses a întrebat:

Fetelor! Cum se baga un O.B, e deranjant sau mai bine zis doare (poti sa il bagi daca esti virgina? )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Halalila a răspuns:

Hei, îti sugerez sa cumperi marime cat mai mica, eu când am folosit prima data am folosit unul mare, nu știam atunci ca sunt pe mărimi și pot spune ca a fost o drama totala. Și eu eram virgina atunci. Dar nu îti indic sa folosești pana la dezvirginare pentru ca e cam dureros.

5 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Poti folosi OB-uri, chiar dacă eşti virgină. Poţi folosi OB mini, care e ultra-mega-super micuţ, chiar şi OB normal, pentru că e fizic imposibil să te dezvirgineze.Nu deranjaza cu nimic si nici nu doare.

| Ioana74ses explică (pentru dannys):

Multumesc, nu stiam ca sunt pe marimi

| anamariarot a răspuns:

Sunt si OB-uri pentru virgine, dar mie mi se pare mai ok sa folosesti absorbante. OB-ul ala sta acolo cateva ore si ce ar trebui sa iasa din tine ramane tot acolo laughing Iti recomand sa folosesti doar daca esti la vreo petrecere la piscina sau ceva de genul si nu iti permite conjunctura sa folosesti absorbante

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai 3 copii si esti virgina? Pe bune?

| Ioana74ses explică (pentru Fatamuntilor):

Eu nu folosesc, intrebam asta pentru fata mea (face dansuri la clubul copiiilor) mai oameni pe ce lume traiti?