| caramelitamia a întrebat:

Folosesc Zynerit de 5 zile, si chiar, a inceput sa functioneze. Ma intreb daca, dupa ce intrerup tratamentul, cosurile vor reaparea? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Si fratele meu foloseste. avea un ten extrem de urat, cosuri si puncte pe toata fata si pe gat. initial auzise ca tratementul trebuie facut cu pauze de 3 saptamani dupa ce se termina un recipient. dar l-a folosit constant. il foloseste de cam 3 ani tot timpul si fata lui arata foarte bine.
mai stopa tratamentul uneori si in scurt timp intr-adevar se vedeau diferente, ii apareau din nou cosuri...
oricum, parerea mea, din ce am folosit, si ce am vazut la altii, e un tratament foarte bun care merita toti banii.

11 răspunsuri:
| WhiteWings a răspuns:

O colega de-a mea a intrerupt tratamentu si i`au aparut iarsad

| inna a răspuns:

Da, este posibil din pacatewinking.

| marie a răspuns:

Sigur ca apar, acest medicament vindeca cosurile de pe moment, nu si cele care vor raparea... ele apar de la grasimi, transpiratie, murdarie, etc...big grin...folosesti in continuare Zynerit!:X

| mioara a răspuns:

Dupa ce le termini te duci din nou la dr.

| miky_5469 a răspuns:

Eu zic sa foesesti NEUTROGENA este mult mai buna si efectul este mai rapid, poti sa o folesesti ca masca sau doar sa cureti fata cu ea ca un demacheant! Ai sa vezi ca iti va fi mai bine!

| anjelyk a răspuns:

Si eu folosesc zinerit deoarece am probleme cu cosurile. Eu am folosit o sticluta intreaga, apoi am facut intrerupere de o saptamana si nu miau reaparut, dar pentru a preveni am inceput si a doua sticluta. Daca ai probleme mari cu cosurile e bine sa-l folosesti in continuare, iar daca nu e chiar atat de grav poti intrerupe tratamentul si il folosesti din nou in cazul in care iti reapar dar nu trebuie sa folosesti sol mai mult de 5 saptamani doarece isi va pierde efectul. Succes!

| cristina_5106 a răspuns:

Daca folosesti geluri de curatare pentru ten si seare si dimineata ca sa indpartezi sebumul cosurile nu vor aparea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. vreau sa iti spun ca azi d dimineata mi-am cumparat si eu zynerit si am stat toata ziua cu el p fata .mrg.eu nu am acnee p fata ci doar cateva cosuri si vreau sa spun ca deja au inceput sa dispara este ff bun.:X si ca sa iti rasp la intrebare. cosurile nu vor aparea dupa ce o sa intrerupi tratamentul. cele care iti mai apar p parcurs nu sunt din cauza d la intreruperea tratamentului ci d la alimentatia proasta si de la transpiratie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai de aia nu se intrerupe tratamentul. Ca tenul sa se obisnuiasca si tratamentul sa fie complet dureaza circa 4 luni. Nu intrerupeti chiar daca va dispar. COntinuati si veti vedea ca nu o sa reapara odata ce ati terminat complet tratamentul. Asta desigur in cazul in care acneea nu este o explozie acuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar d zeu mai stie

| iocadani a răspuns (pentru anonim_4396):

Zynerit este ff bun va recomand!