SIDA se ia foarte rar prin sarut. E adevarat ce ai citit, se ia prin sange. Si atunci se ia prin sarut cand persoana infectata are sangerari gingivale constante, o carie care sangereaza etc.
Animal e mama ta, esti prost? nu am facut nimic cu ea, nu ma lasaaa! voia si apoi odata se razgandea si spunea ca e ciudat sau chestii de genu'!
My bad am citit doar sfarsitul))...si fara mama ca ne suparam!
SIDA nu e chiar incurabila dar exista sansa de 0. 000001% sa se vindece
Scuze ma, dar sunt chiar disperaaat
E ok...am cunoscut si eu o data o fata(n-am apucat sa fiu cu ea) care era incredibil de frumoasa.jur! si am aflat ca avea SIDA...parca a cazut lumea cu tot!
(((
Dupa parerea mea ar trebui sa o lasi... dar eu daca as fii in locul ei... cred ca mas sinucide fiindca cu fiiecare baiat cu care am fost m-a lasat fiindca aveam sida. mda asta-i partea naspa, fa un test sa vezi daca inca nu ai luat si tu. si intreaba medicul. cezi cu ce te poate ajuta fiindca el stie cel mai bine
Nu am sarutat-o coaieeee, acum am inteles de ce nu m-a lasat sa fac asta!
Si inca ceva, in cat tmp poti sa mori din asta?
Stai ma lin ca sunt tratamente care tin boala in loc din asa ceva se moare mai greu dar din pacate la un moment dat... te cam duci.
Are 16 ani ma
inainte sa fie cu mine, " i-a placut viata " cam mult!
problema e ca am ajuns sa o iubesc rau :'(
1Sunt fata deci... nu am ****...
2.Nu stiu in cat timp... imi. pare ra u pentru tine, dar poti vorbi cu ea sa-i spui ca stii ca ea are sida, presup un ca e informata... poate gasiti o solutie, trebuie! sper ca te-am ajutat intr-un fel sau altul
Virusul hiv care duce la boala sida se poate lua prin contact sexual neprotejat sau prin contact direct cu sangele. Saliva contine o cantitate mica de microbi incat nu te poate infecta. Ca sa fi sigur poti face un test, dar acesta se poate face doar la 6 luni dupa presupusa infectare si chiar daca iese negativ il repeti la cateva luni sa fii sigur. Medicina a avansat destul de mult incat sa poti tine boala sub control si sa duci o viata normala cat mai lunga, dar din paate este incurabila. Este frumoasa gandirea ta si ca nu vrei o parasesti. Ceea ce pot sa-ti spun este nu faceti sex neprotejat niciodata si fereste-te sa iei contact cu sangele ei.
Dar am citit ca se ia si daca faci protejat maaaaa ((
si stie cineva dupa cat timp mori daca esti infectat? 1 an sau mai mult sau cum?
si cu cat stiti mai multe cu atat e mai bine daca-mi spuneti!
Folosirea corectă a prezervativului de fiecare dată când ai un contact sexual este singura cale de te proteja împotriva infecţiei cu HIV.
Nu mori intr-un an. Cu medicatie poti trai o viata lunga si normala. Linisteste-te putin pentru ca inca nu stii daca ai fost infectat. Prietena ta stie care sunt riscurile si cum se transmite boala, sunt sigura ca a facut tot posibilul sa te protejeze.
Deci ceea ce-mi spui tu e ca. daca as face sex protejat sau as saruta-o nu as patii nimic?
si sper sa o duca mult si bine
Da, putei face sex dar neaparat protejat, sa nu ei contact niciodata cu secretiile ei si da puteti sa va sarutati. Uite citeste aici mai multe http://www.baylor-romania.ro/admin/uploads/tuhivsexul.pdf
Multumesc mult!
SIDA... offf... nu stii despre ce vorbesti.
Lasa plangacelile si intreab-o direct, iti va raspunde si daca raspunsul ei va fi afirmativ fugi la doctor... of!
Eu nu am nimic, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa beau putin suc dintr-un pahar din care bause si ia si am luat-o in brate, atat! |||||
Coaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cu cat de gandesti mai mult ca ai acea boala, cu atat ai sanse mai mari sa o primesti; totul trece prin creier!
Asta stiu si de la Levi, mersi :3
oricum a fost decat un test, asa ca multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari :* >