A si apropo, cand ma calmez imi trece, dar dupa iar imi aduc aminte si iar ma apuca. P.S Scuza-ti greselile am scris pe fuga
Este panica la nivel psihologic. Omul se imbolnaveste mult mai repede psihologic decat psihic. E nevoie ca odata sa ti se intample si sa crezi ca ai ceva, a doua zi cum patesti ceva asemanator incepi sa devi caustrofob in aer liber. Dupa care se intampla sa crezi cu adevarat ca ai o problema de sanatate. E psihologic, pateam si eu pe la 16 ani, exact aceleasi simptome. Mi-am facut analize, nimic. Eram perfect sanatos. Atunci am ciit pe un site, in care un medic spunea ce ti-am spus eu tie. Asadar, pentru ca sa treci de pragul acesta psihologic trebuie sa il infrunti, adica atunci cand ti se intampla sa nu te temi.
Fumezi? Poate sa fie si o afectiune a plamanilor, dar asta ar avea o cauza de debut mai exacta, efort fizic, de exemplu. Du-te si la un consult pneumologic, sa vada cum stai cu plamanii si daca fumezi lasa-te obligatoriu. Daca si la plamani esti bine inseamna ca e pe baza psihica si trebuie doar sa inveti cum sa te linistesti. (Bineinteles, psihoterapeutul o sa te ajute la asta)
Multa sanatate.
Nu am nimic la efort fizici, fac treaba, nu obosesc, doar cand alerg mult obosesc mai repede, fiindca nu am rezistenta.Nu tusesc deci nu am nimic, numai ca ma deranjeaza starea asta. cum am mai pus am mai avut-o si anul trecut dar au trecut in 5-6 zile maxim
Atunci iti recomand totusi sa mergi la acel psihoterapeut. Daca faceai aceast atac de panica doar o data si trecea puteai sa stai linsitit, dar din moment ce revine inseamna ca daca nu il "tratezi" cu siguranta o sa te mai confrunti cu asta si in viitor. Cateva sedinte trebuie sa fie suficiente pentru a invata cateva tehnici de relaxare si respirati.
Multa sanatate.