Stomatologul e un prost. A strans foarte mult aparatul. Fratele tau daca mic, nici nu trebuia sa ii puneti aparat dentar mai ales daca i se miscau dintii. Mie mi-au crescut dintii pana la varsta de 18 ani si mi se miscau in draci, de aceea nu am putut sa imi pun aparat dentar. Cel mai bine este sa mergeti cu el la un alt ortodont.
Buna! Si eu am avut aparat fix si mi se miscau dintii (dar nu exagerat). E normal sa se miste, pentru ca practic aparatul ii deplaseaza. Dar daca se misca exagerat de mult, poti contacta doctorul. O sa il doara 2-3 zile, poate sa manance lucruri moi (supa, piure, carne de pui). Asa va fi aproximativ dupa fiecare activare timp de un an, un an si ceva, dar nu cred ca e ceva grav. Mult succes!
E o aberatie ce spui tu!
Asta tocmai acum, la adolescenta, se rezolva.Mama noastra e dentist. Ortodontul la care merge fratele meu s-a ocupat si de mine.
Acum am 21 de ani, am purtat aparat de la 12 la 15 ani si acum ii am pe toti aliniati perfect!
Dupa 18 ani nu mai are acelasi rezultat.
P.S Iti recomand sa nu dai raspunsuri decat daca esti bine informata.In cazul acesta, experienta ta in domeniu este egala cu 0!
Da,toate sansele
Se gasesc multi intelectuali pe site.
In domeniu medical mai e Brigaela de incredere, ca restul-s dusi rau de tot
De ce mă jignești? Eu nu te-am jignit pe tine, ți-am explicat ceva ce am văzut la o prietena. Daca spui că mama ta este dentist, de ce nu rezolvi personal, problemele cu ea și pui întrebări pe TPU?
Mama a e dentist, nu ortodont.
Nu s-a specializat pe asa ceva...
Ca altfel o intrebam direct pe ea, fara sa trec si pe la dumneata.
In al doilea rand, nu te-am jignit.
Mi s-a parut exagerat raspunsul tau!
Au zis că am fost cobaiul unui dentist, că nu sunt sabatoasa la cap. Ți se par vorbe prea frumoase? Eu am dat un răspuns din ceea ce știu, nu trebuie sa judeci aiurea! Puteai pur și simplu sa te abții de la comentarii răutăcioase!
Daca eu nu eram informat cat de cat, te credeam si pasul 2 ii dadeam jos aparatul lu' farte-meu.Ramanea cu dintii strambi datorita uneia ca tine.
DarkRose8101 întreabă: