Nu se poate confirma daca fumatul cauzeaza oprirea cresterii in inaltime, dar asta ar fi cea mai mica problema in conditiile in care stim sigur ca provoaca dependenta, insomnii, cancer de toate tipurile sau ciroza.
Daca vrei sa mai iei in greutate trebuie sa mananci sanatos si diversifica si sa faci antrenamente fizice.
Sa tii cont ca e si perioada verii si slabirea e normala in aceste luni.
Daca mai continui sa slabesti trebuie sa te duci la un medic.
Cresterea in inaltimea are legatura cu zestra ta genetica, dar eu spun sa lasi fumatul ca dai in cancer la plamani iar cancerul ala e mortal, ingrasarea rezulta din calorii
desi cel mai rapid e pe o dieta bogata in grasimi cel mai greu e pe o dieta bogata in proteine iar la mijloc e o dieta bazata pe carbo
Nimic, prostia și-a făcut efectul, neuronii au fost deja influențați și obligați să cauzeze efectele scrise mai sus.
Irecuperabil, din păcate...
Sa mananci mult, indicat ar fi carbohidrati compusi adica orez, fainoase, cereale, cartofi, si surse de proteine din oua carne rosie.
sau daca vrei sa pui pe tine grasime, mananci shaorma cu de toate
La 1.70 cred ca e bine sa ai 55-60 de kg adica eu am 1.82 si am vreo 76 de kg si ma consider gras, in fine daca vrei sa te ingrasi mananca ciocolata si mananca la ore tarzii