| adrili10 a întrebat:

Fumatul poate provoca astm?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poate provoca, impreuna cu multe alte lucruri si mai rele

| RAY a răspuns:

Nu,dar cancer poate cauza

| alexandrualind a răspuns:

Cancer poate dauna.Am auzit la TV.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Outlawz):

Cunosc un caz, care de la inhalarea fumului a dat-o-n astm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Outlawz):

Nu ma poti contrazice, nu stii cazul. Daca ai o sensibilitate aparte si ai avut probleme cu plamanii se face usor

| llg a răspuns (pentru anonim_4396):

Inhalarea de fum de tiga NU PRODUCE ASTM. Acesta poate doar declansa o criza de astm. Outlawz are dreptate. Din ce spune, chiar te poate contrazice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru llg):

Omul avea o sensibilitate aparte. http://www.helpnet.ro/afectiuni-respiratorii-provoaca-fumatul.html Fumatul creste numarul de cazuri de astm bronsic, ca si gravitatea acestora. La cinci ani de abstinenta tabagica, riscul este aproape echivalent cu cel al unei persoane care nu a fumat niciodata, in schimb atingerea plamanilor este ireversibila.

Vad ca sunteti foarte deranjati, dar nu am nevoie de contraziceri, nu am cerut informatii suplimentare

| llg a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt la medicina anul 5, stiu "the real deal", nu cacaturi luate de pe net. Da ma rog...

Întrebări similare