| LexuKrys a întrebat:

Funda! Am avut candida si am luat o pastila pe nume Diflucan si am aplicat direct pe capul penisului (pe ciuperca) Clotrimazol... Candida mi-a trecut, insa pe capul penisului, dupa ce fac dus, a doua zi de dimineata... apare ceva albicios si lipicios... rareori mancarimi si parca se decojeste. Ce este? Cum se trateaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Tot candida, nu a trecut, va trebui sa mai continui tratamentul

| JASMYNA88 a răspuns:

Nu a trecut...ia nidoflor si este o apstila care te va ajuta cu siguranta, e doza unica, adica 1 buc in cutie de numeste flucoviom, ceva de genul, si e fff buna! aia in combinatie cu crema de care ti-am zis face minunibig grin si prietenul meu a avut si i-a trecut in 4 zile! bafta

| Empathizer a răspuns:

Tratamentul local cu Clotrimazol trebuie continuat timp de 6-8 saptamani. Iar Diflucan de 150 mg sau fluconazol sub alta denumire comerciala (Flucovim, de care spunea cineva aici, e tot fluconazol) ar trebui sa iei cate 1 cp. pe saptamana de inca 3 ori (in aceeasi zi a saptamanii in care l-ai luat prima data). Ia Diflucanul dupa o masa bogata in grasimi, pentru ca fluconazolul din el e solubil in grasimi. Daca nu-i dai grasimi, nu se absoarbe. Daca l-ai luat pe stomacul gol, nu si-a facut efectul.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

A luat si partenera ta tratament? daca nu, e sigur ca te reinfectezi si trebuie sa reiei tratamentul!
mai bun decat clotrimazolul simplu este Canesten crema!
multa sanatate iti doresc happy

| Azµre a răspuns (pentru Felys):

Trebuie să respecte trataemntul, el mai mult ca sigur nu a făcut 21 de zile cum spune medicul, pe deasupra după ce trece se mai continuă 7 zile...

| Felys a răspuns (pentru Azµre):

Boala asta are legatura si cu sistemul imunitar si daca este deja slabit, nu trece prea curand, uneori se fac ani de zile tratament si se scapa foarte greu, si daca mai ia si antibiotic intre timp e mai rau

| Azµre a răspuns (pentru Felys):

Da așa este. dar nu vezi că nu iau nici o măsură...