| soraluisatan a întrebat:

Funda.as vrea sa ma mai ingras pentru ca sunt cam prea slaba.am ascultat sfaturile voastre si iau vitamax de 1 saptamana. e adevarat ca imi da pofta de mancare dar de mancat manacam bine si inainte.
Alte solutii?big grin
Nu vreau ceva gen:mananca numai mc sau fast food, pentru ca oricum sunt adepta mc-ului de ani de zile, si niciodata nu m a ajutat macar vreun pic sa iau in greutate.
Pt solutia cea mai buna, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Nu in nici un caz nu treci pe fast food, mc sau altele, vreai sa pui putin pe tine nu sa iti distrugi organismul. Nu am cunostintele necesare dar zic ca cel mai bine cauti o cura de genul pe internet, si o alegi pe cea care ti-se pare mai sanatoasa, sau te duci la un doctor sa iti recomande una

4 răspunsuri:
| ana75 a răspuns:

Incearca miere de albine in combinatie cu nuca

| Plague a răspuns:

Eu iti recomand sa NU iei vitamine. Inainte eram slab...si dupa ce am luat cateva saptamani vitamine aproape mi-am dublat greutatea (asta a fost acum multi ani, cand eram mic). Du-te la un doctor in alimentatie (cum naiba s-or numi laughing ) si cere-i ajutorul

Răspuns utilizator avertizat
| Adrian_1692 a răspuns:

Mananca kinder bueno, prajituri si nu mai face sport (dar ai grija ca daca nu te opresti din mancat mult sau nu te mai poti scula din pat nu-i vina mea) happy
Funda?