Îmi place iniţiativa ta, bro. Am început şi eu la 14 ani şi m-am lăsat anul ăsta, după ce am terminat cu şcoala. Mă cam dureau ficatul şi plamanii.
Poţi căuta prieteni de fumat în şcoala ta sau cand ieşi afară cu prietenii. Deşi nu prea vei găsi copii la varsta ta să fumeze, ai avea şanse. Dar ai grijă să nu devii prea "şmecher", adica să nu faci prostii de genul să începi să furi, de exemplu.
Sper să te laşi repede de treaba asta şi baftă în continuare!
P.S: Ma voi lasa de tigari la 11 ani jumate, vreau sa fumez dar jumate din anii mei!
Asta cu "fac ce vreau că e viața mea" funcționează numai la oamenii suficient de maturi, care sunt capabili să evalueze corect situația și să ia o decizie. Nu se aplică și în cazul tău.
Tu la 11 ani ești ca un pui de zebră nou-născut. Habar nu ai pe ce lume te afli și încotro să o apuci. Dacă părinții nu te mențin pe direcția bună, te mănâncă primul leu.
Ești la o vârstă foarte periculoasă, la care ai impresia că ești capabil să iei decizii, dar în realitate ești pilaf.
Sfatul meu este să lași deoparte găștile și tutunul și să te concentrezi pe activități care-ți vor aduce beneficii, nu pagube.
M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la incwput ma djrea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!
M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la inceput ma djrea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!
M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la inceput ma durea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!