Nu, trebuie sa te duci cu el la urgente chirurgie pentru a curata si a scoate corpul strain si sa i se faca pansament corespunzator, nu e voie sa asteptati mult cu asta pentru ca infectia se extinde repede.
Bună.
Să pună comprese îmbibate în tinctură de iod sub formă de pansament care să cuprindă tot degetul și pe care să le schimbe la 12-24 de ore, coace mai repede și sparge.
Un calmant, Tador, Algocalmin, etc.
Sănătate.
Pa, pa.
Toate aceste infectii necesita tratament de urgenta. Puroiul daca este prezent trebuie drenat si obligatoriu un antibiotic pe cale orala si antiinflamator(diclofenac) pentru durere.Trebuie o incizie mica cu un bisturiu pentru colectarea puroiului care se poate la un serviciu de urgente.
Dar medicul a scos ce avea acolo aschia sau altceva? Sa faci un ceai de musetel ( fara zafar ) si dupa ce se raceste sa tina in el degetul ( are efect calmant, antiinflamator si antiseptic )
Da multumesc deocamdata doarme dar am incercat sa-mi fac o idee si o sa-i arat maine.Desigur,stie ca se ajunge la operatie sai scoata puroiul dar asa a zis si el, o sa se duca ca sa scape odata de durere, este foarte nasol ca il doare f tare mereu se plange la mine si nu-l vad niciodata sa se planga de ceva, chiar il doare f rau
Tatal tau are nevoie de un consult chirurgical, situatia se incardreaza la urgente minore a. i consultul s-ar efectua rapid si gratis, mergeti la o unitate upu
Buna. spune-i sa ia antibiotic, amoxicilina si sa isi dea cu alifie de propolis sau cv de plante...
Control, doctor nu e normal, o rana care se vindeca greu poate indica cancer mare GRIJA
Nu sub unghie lol, ziceam ca o rana care se vindeca foarte greu si nu este asa grava poate indica cancer, cancerul este o tumora care afecteaza organismul, sistemul imunitar etc nu mai functioneaza corect si nu se mai vindeca asa cum ar trebui.aici e vorba de luni de zile in care rana nu se vindeca nu stiu in cazul tau, poate fi o simpla lovitura, cel mai bine e sa se duca la medic.
Deeaandreea9156 întreabă: