Nu, trebuie sa te duci cu el la urgente chirurgie pentru a curata si a scoate corpul strain si sa i se faca pansament corespunzator, nu e voie sa asteptati mult cu asta pentru ca infectia se extinde repede.
Control, doctor nu e normal, o rana care se vindeca greu poate indica cancer mare GRIJA
Tatal tau are nevoie de un consult chirurgical, situatia se incardreaza la urgente minore a. i consultul s-ar efectua rapid si gratis, mergeti la o unitate upu
Dar medicul a scos ce avea acolo aschia sau altceva? Sa faci un ceai de musetel ( fara zafar ) si dupa ce se raceste sa tina in el degetul ( are efect calmant, antiinflamator si antiseptic )
Bună.
Să pună comprese îmbibate în tinctură de iod sub formă de pansament care să cuprindă tot degetul și pe care să le schimbe la 12-24 de ore, coace mai repede și sparge.
Un calmant, Tador, Algocalmin, etc.
Sănătate.
Pa, pa.
Buna. spune-i sa ia antibiotic, amoxicilina si sa isi dea cu alifie de propolis sau cv de plante...
Nu sub unghie lol, ziceam ca o rana care se vindeca foarte greu si nu este asa grava poate indica cancer, cancerul este o tumora care afecteaza organismul, sistemul imunitar etc nu mai functioneaza corect si nu se mai vindeca asa cum ar trebui.aici e vorba de luni de zile in care rana nu se vindeca nu stiu in cazul tau, poate fi o simpla lovitura, cel mai bine e sa se duca la medic.
Da multumesc deocamdata doarme dar am incercat sa-mi fac o idee si o sa-i arat maine.Desigur,stie ca se ajunge la operatie sai scoata puroiul dar asa a zis si el, o sa se duca ca sa scape odata de durere, este foarte nasol ca il doare f tare mereu se plange la mine si nu-l vad niciodata sa se planga de ceva, chiar il doare f rau
Toate aceste infectii necesita tratament de urgenta. Puroiul daca este prezent trebuie drenat si obligatoriu un antibiotic pe cale orala si antiinflamator(diclofenac) pentru durere.Trebuie o incizie mica cu un bisturiu pentru colectarea puroiului care se poate la un serviciu de urgente.
Deeaandreea9156 întreabă: