| BlackAngelOfFire a întrebat:

Funda! Va rog mult repede in ultimul timp nu mai pot sa dorm de vreo 3 luni cam asa nu pot sa dorm crying deloc doar pe la 6-7 dimineata si acum e duminica si luni incepe scoala e ora 1:26 si nu pot dormi orice as face frig in camera fara sunete lumini etc etc crying si nu pot dormi nu vreau sami zicieti ceva de genu pai incearca sa nu dormi ziua si etc de astea vreau doar ce pot face acum urgent! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BlackAngelOfFire explică:

"Sau poti sa-ti daicu" Analfabet big grin nu ai ce cauta pe acest splendid site big grin

| hitman112 a răspuns:

Am fost si eu la fel ca si tine. Eu m mers la farmacie si mi-au dac ceva medicamente pe baza de plante, m-au ajutat foarte mult. Nu erau somnifere erau ceva care sa ma relaxeze. Sper ca te-am ajutat.