Buna! Sincera sa fiu, nu-mi pot da seama de la ce. Probabil in trecut, te-ai lovit. la vreun os, acel os ''s-a dereglat'' urmand alte probleme. Sfatul meu este sa mergi la un doctor. el stie cel mai bine ce este de facut!:* Pupici. Nu este nevoie de funda! baftaaaa.
Ai articulatii facute praf. Cauta la farmacii produse pentru regenararea articulatiilor.
Scuze, insa si raspunsul tau este eronat, cred. L-am citit, si dupa ce ti-am vazut rasp, m-am dus la un dispensar apropiat, de frica asta, sa nu am ceva cu articulatiile, si doamna doctor mi-a spus ca este ceea ce a zis Chocolla. Nu o sa istorisesc cum s-a intamplat, doar o sa spun ca mi-a cazut un bolovan mare pe umar cand eram eu mic, si de atunci, s-a dereglat osul acela la mana, s-a "julit". Si de atunci, chestia aia a stricat si restul mainii, provocand dureri peste tot, asta mi-a spus doamna doctor.
Pai, dragul meu. Stiu cum este, ti-am spus din propria experienta! si eu sunt cu sportul. Daca vrei sa mai discutam lasa-mi id printr-un mesaj. Bye>
Nu, probleme la mana dreapta, un pumn la nervi strica multe.
Ok, eu am inceput sa practic competitional, de-aia intrebam
anonim_4396 întreabă: