Buna! Sincera sa fiu, nu-mi pot da seama de la ce. Probabil in trecut, te-ai lovit. la vreun os, acel os ''s-a dereglat'' urmand alte probleme. Sfatul meu este sa mergi la un doctor. el stie cel mai bine ce este de facut!:* Pupici. Nu este nevoie de funda! baftaaaa.
Ai articulatii facute praf. Cauta la farmacii produse pentru regenararea articulatiilor.
Scuze ca spun dar raspunsul este eronat, febra musculara este la muchi, ce am eu este la umar nu la muschi. Durerea pe care o prezint eu este mult mai rea decat febra musculara.
Scuze, insa si raspunsul tau este eronat, cred. L-am citit, si dupa ce ti-am vazut rasp, m-am dus la un dispensar apropiat, de frica asta, sa nu am ceva cu articulatiile, si doamna doctor mi-a spus ca este ceea ce a zis Chocolla. Nu o sa istorisesc cum s-a intamplat, doar o sa spun ca mi-a cazut un bolovan mare pe umar cand eram eu mic, si de atunci, s-a dereglat osul acela la mana, s-a "julit". Si de atunci, chestia aia a stricat si restul mainii, provocand dureri peste tot, asta mi-a spus doamna doctor.
Pai, dragul meu. Stiu cum este, ti-am spus din propria experienta! si eu sunt cu sportul. Daca vrei sa mai discutam lasa-mi id printr-un mesaj. Bye>
Nu, probleme la mana dreapta, un pumn la nervi strica multe.
Ok, eu am inceput sa practic competitional, de-aia intrebam
anonim_4396 întreabă: