| LosSantos12 a întrebat:

Gazul e bun pentru matrata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Cum sa fie bun?!
Nu e.

| WhiteLore a răspuns:

Nu

| ReadSpike a răspuns:

Da

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu îţi recomand să foloseşti gaz deoarece în primul rând îţi poate arde pielea capului şi are un miros neplăcut.
Sunt de părere că ar trebui să foloseşti o mască cu ulei de ricin, vitamina A, vitamina E, şi gălbenuş de ou.
Pa-pa.

| Kosaerik94 a răspuns:

Iti recomand sa folosesti sampon cumparat de la o farmacie naturista, iti garantez efactul va fi unul placut si te costa intre 10-15 lei! Succes in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cauta la un plafar(sau cv de genu)
Oricum gazul iti va distruge scalpul si iti poti da foc la casa!
Nu cred ca ai vrea sa explodezi cu tot cu ea!
Ti-au mai raspuns si ceilalti!
P.S.:Cred ca ai pus la misto intrebarea!

| LosSantos12 explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu am pus la misto chiar am o problema mare cu matreata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ba este bun, uite aici
http://www.taifasuri.ro/......-2011.html
Te pup!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
este dar folosit moderat si in ff mici cantitati, astfel risti sa iti arzi scalpul.
spala parul cu frunze de nuc/pelin si urzica, foloseste ulei de masline, iar daca suporti gazul, tamponeza seara radacina parului si dimineata te speli ori invers.te dai dimineata si seara te speli cum crezi tu..incearca sa schimbi samponul si nu il folosi in exces.
O zi frumoasa sa aihappy

Întrebări similare