Nu exista gena homosexualității! Aceasta este o născocire împotriva Legii lui Dumnezeu. Dumnezeu a spus clar ca homosexualitatea este păcat, o alegere. Nu se naște nimeni homosexual. E o pervertire a naturalului!
Nu cumva homosexualitatea e legata si de starea de frica?
Daca un copil de sex masculin s-au feminin e condus de starea de frica pana la varsta maturitatii (poate tota viata) de genul "frica de Dumnezeu" s-au "frica de sine"?
Faza e ca lumea nu stie lucruriile astea iar daca parintii nu ii inteleg pe copii ceilalti copii vor rade si ii vor batjocorii ca de obicei asa se intampla.
Nu înțeleg ce vrei sa spui. Frica de Domnul este inceputul înțelepciunii.
Nu știu ce înseamnă "frica de sine"
Moama ce fascinant, obsedati de religie in mediul lor natural
cum era aia cu "crede si nu cerceta", iar intrebarea era DE CE a dat D-zeul vostru oamenilor curiozitate si inteligenta, lucruri care efectiv inseamna ca omul o sa cerceteze si o sa isi puna intrebari
asa ca VACILOR, VOI NU STITI CUVANTUL LUI D-ZEU
voi stiti NUMAI ce scrie in rahatul ala de biblie, care e SCRISA DE OAMENI, NU DE D-ZEU
si mai era una, "pana la D-zeu ingerii iti mananca sufletul", voi nici macar nu ati ajuns la ingeri, v-ati blocat la preotii care au scris biblia
A fi homosexual nu este nici un pacat, nici o nevolnicie, nici o pedeapsa. Orientarea sexuala a unei persoane nu are absolut nici o legatura cu valoarea acelei persoane ca om.
Insa a judeca oamenii pentru niste lucruri asupra carora nu au niciun control, cum ar fi rasa, sexul sau orientarea sexuala, este un comportament sub-uman.
Tu pe de o parte te dai mare "crestin" plin de iubire pentru semenii lui, si pe de alta parte condamni o intreaga categorie de oameni nevinovati ca fiind niste pacatosi nelegiuiti care au suferit o pedeapsa divina pentru o crima inexistenta. Chiar si un om cu o inteligenta limitata ca a ta ar trebui sa sesizeze ironia...
Iti voi imbogati putin cultura generala cu o mica poveste, din care am speranta ca vei invata ceva.
Alan Turing este matematicianul care in timpul celui de-al doilea razboi mondial a spart codul Enigma al nazistilor, salvand astfel doua milioane de vieti si intorcand soarta razboiului in favoarea aliatilor.
In anul 1952 a fost arestat pentru "crima" de a fi homosexual, fapt ce se presupune ca a dus la sinuciderea lui din 1954.
Tu, crestinule milostiv anti-homosexual cate milioane de vieti ai salvat si cate razboaie mondiale ai scurtat?
Eu o sa imi spun parerea sincera si anunt ca nu am nimic cu homosexuali nici eu si nici părinți mei. Părinți mei au votat la referendum sa ii lase sa se căsătorească pentru ca pana la urma e viata lor ori ca ii lăsăm ori ca nu ei tot o sa fie împreună asa ca... din ce stiu eu homosexuali sunt oameni normali numai ca au alte orientări sexuale. S-a dovedit ca asta fac si animalele asa ca nu stiu ce sa zic. Eu nu cred ca are vreo legatura cu ce au făcut părinții. Am citit un comentariu care zicea ca oameni aleg sa fie homosexualii. Nu prea cred ca e adevărat adica nu cred ac vrea nimeni sa rada lumea de el sa il faca in toate felurile. Nu am auzit de nici o legatura intre homosexualitate si frica. O legătură poate fii între comportamentul sexual promiscuu(adică mai multe persoane in acelasi corp, cu dorinte diferite mrg) dar nici macar asta nu e dovedit. Frica constanța de ceva este anxietatea generalizată. Deci eu nu consider homosexualitatea o boala si nici nu e o gena. Acum fiecare crede ce vrea dar nu cred ca e normal sa ne băgăm peste viata oamenilor si sa ii lăsăm în pace și sa ne trăim viața si sa facem exact ce ne face fericiți ca doar o viata avem si nu merita sa o trăim în ura, frica sau frustrare. Parerea mea astept si alte păreri dar va rog fara jigniți pentru ca nu ii faceti cinste lui Dumnezeu cand jigniți. Fiti fericiti oameni buni sufletul nu merita frica, ura si altele. Acesta este un punct de vedere
Homosexualitatea e o orientare, nu efectul unui păcat sau cauzată de o anumita gena.
In istorie stii ca a fost aia cu sodoma si gomora doar! dumnezeu a pedepsit atunci oamenii astia! si a distrus aceste doua cetati!
Https://www.tpu.ro/......a-cand-va/ in Biblie scrie ca baiatul slabanog din nastere e slab atat la trup cat si la minte nu prea are noroc in viata si de cele mai multe ori e nevoie sa fie ajutat, e PROST.