Chiar dacă îți vei pierde concentrarea la sală, este mai importantă sănătatea, adică renunțarea la fumat decât școala de șoferi. Pentru că mai bine pierzi 1500 de lei cât ai dat pentru școală decât să îți pierzi sănătatea.
Pentru că nici cu 1500 de lei pe fiecare lună nu îți vei mai recupera sănătatea.
Renunță la țigări chiar dacă nu vei lua examenul auto.
Cere ajutorul lui Dumnezeu care te poate ajuta și să scapi de țigări, și să iei examenul. Dar chiar dacă nu-l vei lua, scapă de țigări. Aceasta este cea mai importantă școală: autodisciplina, autoeducația, care va aduce sănătate în trup, minte și suflet.
Succes!
Cere-i tu ajutoru lu dumnezeu in orice situatie, lasa-ne pe noi astia cu treaba noastra. Tigarile sunt bune, dupa ce da scoala de soferi ia permisu, si apoi poate incerca sa se lase.Am fumat 8 ani, dupa ce le-am lasat, am castigat vreo 10 kg in plus,si mancam la fel ca o femeie insarcinata. Aveam pofte de dulce si de te miri ce mancare care inainte nu o suportam. Daca nu ai fumat niciodata, nu da sfaturi. Lasa tigarile dupa ce ia permisu, si punct, nu inainte sa aiba frisoane, sa se viseze fumand, sau sa se gandeasca din 5 in 5 minute la tigari.Si eu fac acu scoala de soferi si e dfestul de stresant, mai ales la sala cu intrebarile curului
Asta e doar in mintea ta, tigarile nu schimba nimic, trebuie doar sa-ti gasesti ceva mai interesant de facut
Nu e doar în mintea lui. Țigările nu sunt doar lipsă de ocupație.
Ba da, tigarile sunt bani dati aiurea, nu te ajuta cu nimic, ai spune ca te relaxeaza dar s-au facut niste studii si s-a dovedit ca de fapt e invers, accelereaza putin bataile inimii, decat sa fumezi mai mine iti iei un tub de facut baloane din sapun si faci baloane macar asta te relaxeaza psihic foarte bine
Sunt de acord. Totuși, e greșit să spui că țigările nu schimbă nimic.